26.1 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăEconomicVaillant – peste 140 de ani de inovatie in materie de...

Vaillant – peste 140 de ani de inovatie in materie de centrale termice

Articole Similare

Cu fiabilitate de top, design de neegalat si acreditari ecologice de varf, centralele VAILLANT sunt pur si simplu printre cele mai bune sisteme de incalzire de pe piata la ora actuala. Gama EcoTec, in special, ofera un nivel inalt de calitate si stabileste noi standarde in domeniul centralelor termice in condensare.

Centralele termice Vaillant

Vaillant  – peste 140 de ani de inovatie in materie de sisteme de incalzire   

Istoria Vaillant a inceput in anul 1874, cand Johan Vaillant a pus bazele unui atelier pentru prelucrarea si crearea de pompe din cupru. In 1894, Vaillant a brevetat primul incalzitor de apa, in sistem inchis,  pe baza de gaz. Aceasta inventie a fost o adevarata inovatie, deoarece, pentru prima data, apa era incalzita cu ajutorul flacarii de gaz, fara a intra in contact cu gaze nocive.

Urmeaza, in decursul celor peste 140 de ani de activitate, alte produse si sisteme care au revolutionat piata tehnologiei instalatiilor de incalzire.

Caracteristicile centralelor Vaillant

Ingeniozitate „Verde”

Toate centralele Vaillant sunt concepute pentru a economisi banii clientilor si pentru a contribui la salvarea planetei, folosind un raport de modulatie de 1:10, care se traduce prin reduceri de consum de energie de pana la 90%.

Poate cea mai impresionanta contributie la misiunea de sustenabilitate globala este sistemul Green IQ, conceput pentru a stabili puncte de referinta pentru o calitate remarcabila in durabilitate.

De exemplu, centrala Ecotec Green IQ este fabricata in proportie de 85% din materiale reciclate si este una dintre cele mai eficiente centrale create vreodata.

Design elegant

Vaillant este un brand sinonim cu inovatia si fiabilitatea, dar nu doar detaliile tehnice il fac alegerea numarul 1 cand vine vorba de centrale termice si sisteme de incalzire, ci si designul atent la detalii si elegant. Centralele Vaillant au linii drepte, clare si lumini albastre linistitoare pentru o eleganta discreta care se va potrivi perfect in decorul oricarui spatiu.

Optiuni diverse

Gama de centrale Vaillant cuprinde modele care se potrivesc fiecarei instalatii, indiferent de spatiu, nevoi sau pret. Vaillant ia in considerare diversele stiluri de viata ale clientilor pentru a oferi o gama flexibila de optiuni.

Iata cateva dintre optiunile Vaillant pentru centralele termice in condensatie:

  • EcoTec Pure

Una dintre cele mai comercializate centrale Vaillant din Romania, EcoTec Pure, este potrivita pentru majoritatea apartamentelor si caselor de pana la 160 mp. Cu EcoTec Pure, apa calda menajera este produsa astfel incat timpul de asteptare este eliminat, datorita tehnologiei Aqua Comfort System, care asigura un debit mai mare de apa calda si economii de pana la 8%. EcoTec Pure este disponibila in mai multe puteri calorice (23kw, 28kw) ceea ce inseamna ca se poate adapta aproape oricarui stil de viata.

  • EcoTec Plus

Poate cea mai faimoasa centrala Vaillant, EcoTec Plus este in mod clar una dintre cele mai bune instalatii de incalzire disponibila pe piata, la ora actuala. Proiectata cu componente premium pentru eficienta, calitate si fiabilitate maxime, centrala EcoTec Plus vine intr-o gama variata de puteri (25KW, 26 KW, 30KW, 32KW, 40 KW, 48KW, 65KW, 80KW, 100KW si 120KW) pentru a satisface orice nevoie de incalzire.

  • EcoTec Green IQ

Nu in ultimul rand, cea mai recenta inovatie a celor de la Vaillant in materie de centrale pe gaz: Vaillant EcoTec Exclusive Green IQ.

Combinand gama completa de tehnologii si caracteristici inteligente Vaillant, EcoTec Green IQ gestioneaza in mod inteligent consumul si puterea pentru a mentine toate componentele la performanta maxima pentru mai mult timp.

Vaillant EcoTec Exclusive Green IQ este prevazuta cu noi sisteme si functii:

  • Sistem de analiza continua a gazelor arse.
  • Sistem All – gaz care comunica in permanenta cu vana de amestec, pentru o ardere eficienta (prin reglaj optim aer-gaz).
  • Placa deflectoare care contribuie la un flux de caldura eficient.
  • Schimbator ExtraCondens care are rolul de a preincalzi apa calda menajera este prevazut cu extra spire pentru a creste randamentul de incalzire.

Vezi aici preturile centralelor termice VAILLANT: https://valtherm.ro/centrale-cu-condensare-c86-p1?filtru=producator[11]

Garanție si service centrale termice Vaillant

Centralele Vaillant beneficiaza de o garantie de 24 luni de la data punerii in functiune, dar nu mai mult de 30 luni de la data vanzarii (ex. daca centrala este achizitionata pe data de 01.03.2023 si nu este pusa in functiune in urmatoarele 6 luni (30.08.2023), atunci garantia incepe si este valabila pana la data de 30.08.2025).

Centralele Vaillant cu puterea de pana in 40 kW pot beneficia de garantie extinsa (3/5 ani) contra cost. Aceasta poate fi achizitionata in primele 6 luni de la punerea in functiune (de la partenerul Vaillant care i-a facut Punerea in functiune).  Daca locuiesti in zona Bucuresti / Ilfov, afla ca VALTHERM este firma autorizata ISCIR si partener de service agreat Vaillant Group.

VALTHERM = dealer autorizat centrale termice si piese Vaillant +  partener de service Vaillant

Stii senzatia aia de a te trezi dimineata intr-o casa rece pentru ca centrala termica s-a stricat? Esti pus in fata unei alegeri si nu stii care-i centrala termica potrivita? Ei bine, Valtherm sunt cei care te pot ajuta.

VALTHERM iti face viata mai confortabila si mai usoara, oferindu-ti solutii complete de incalzire: centrale termice, accesorii centrale, piese de schimb si servicii de instalare si reparatii – toate la un pret rezonabil si profesionalism inalt.

Ai nevoie de piese de schimb pentru centrala ta Vaillant, model mai vechi sau mai nou? Precum si de montaj autorizat?

VALTHERM sigur are piesa cautata pe stoc! Pompa de caldura Vaillant, vas de expansiune, vana de gaz, placa electronica, senzor de umplere, ventilator, schimbator de caldura, robinet de incarcare/umplere Vaillant…si orice alta piesa de schimb ai nevoie. Toate piesele comercializate sunt originale.

Tot la VALTHERM poti apela si pentru montaj, pentru a nu pierde garantia, fiind o firma autorizata ISCIR si agreata de Vaillant. Este bine de stiut ca montajul pieselor de schimb de catre personal neautorizat este interzis, in acest caz garantia nemaifiind valabila!

Cauti cele mai bune centrale termice de pe piata? In magazinul online https://valtherm.ro/ gasesti centrale termice cu condensare de la producatorii de top Vaillant si Viessmann.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...