21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăBucurestiRobert Nica, fostul lider al clanului „Sportivilor”, arestat după o urmărire cu...

Robert Nica, fostul lider al clanului „Sportivilor”, arestat după o urmărire cu polițiștii pe străzile din București

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

Fostul lider al clanului „Sportivilor”, Robert Nica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce vineri noapte a fost prins băut la volan şi fără permis de conducere, informează Buletin.de.București. Până să fie prins de poliţişti, bărbatul a provocat un accident în trafic.

Robert Nica se afla la volan vineri seara şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

Poliţiştii au pornit în urmărirea fostului lider al clanului „Sportivilor”. A urmat o urmărire ca-n filme pe străzile din București, timp în care Robert Nica a lovit o maşină.

„Atunci când a ajuns pe o stradă din sectorul 4, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, situație care nu l-a determinat să se oprească, deși, în urma accidentului de circulație, conducătorul autovehiculului a avut nevoie de îngrijri medicale”, transmite Brigada Rutieră.

Ulterior, poliţiştii l-au prins pe Robert Nica şi l-au reţinut. Acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă. Sâmbătă, 18 februarie, Judecătoria Sectorului 4 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În 2020, Libertatea arăta că Robert Nica avea strânse legături cu Primăria și Poliția Locală din sectorul 4 al Capitalei. 

Parteneri