27.1 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăBucuresti„Vreme deosebit de caldă” în București. Meteorologii anunță temperaturi „cu 10 grade...

„Vreme deosebit de caldă” în București. Meteorologii anunță temperaturi „cu 10 grade mai ridicate decât cele normale”

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

Următoarele trei zile vor fi călduroase în Capitală, arată prognoza meteo specială pentru București. Marți, temperaturile vor urca chiar până la 19 grade, „valoare cu peste 10 grade mai ridicată decât cea normală la această dată”.

Duminică, 19 februarie, vremea este deosebit de caldă în București, temperatura maximă fiind în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă la 6-7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când trecător va ploua slab.

Vântul va sufla moderat, temporar cu unele intensificări după-amiaza și în prima parte a nopții, când rafalele vor atinge viteze de până la 40…45 km/h, anunţă meteorologii.

Potrivit ANM, luni, 20 februarie, se va răci faţă de ziua precedentă, iar temperatura maximă nu va depăşi 11 grade.

Vremea va fi caldă, deși se va răci față de intervalul precedent. Astfel, temperatura maximă va atinge 10-11 grade, iar cea minimă, 3-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1 grad.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări (rafale în jurul a 40 km/h) noaptea, precizează ANM.

Marţi, 21 februarie, vremea va fi extrem de caldă pentru această dată, cu o maximă termică de 18-19 grade (valoare cu peste 10 grade mai ridicată decât cea normală la această dată) și o minimă de 3-5 grade. Cerul va fi variabil, însă pe parcursul zilei, vântul va avea intensificări temporare, cu rafale de 45-55 km/h, apoi va slăbi în intensitate, mai transmite ANM

În alte părți ale țării însă va fi viscol. ANM a prelungit avertizările de vânt puternic și viscol până miercuri, 22 februarie.

Parteneri