6.8 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăConstantaAstăzi, 20 februarie 2023, în Constanța sunt planificate din nou câteva întreruperi...

Astăzi, 20 februarie 2023, în Constanța sunt planificate din nou câteva întreruperi de curent

Articole Similare

Rusia va avea îndrăzneala să atace Europa? De ce nu este imposbil

Varianta ca Rusia să extindă operațiunile militare împotriva democrațiilor...

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat noi lovituri asupra unor ţinte houthi în Yemen

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva...

E-Distribuţie Dobrogea anunță că vor avea loc următoarele întreruperi programate, cu scopul de a asigura buna funcționare și alimentare a clienților cu energie electrică.

Zona afectată în intervalul orar 08:00-16:00 este cartierul Medeea, inclusiv străzile Medeea (parțial), Constantin Godeanu, Popovici Banățeanu, Cincinat Pavelescu, Feldioarei, Locomotivei, Ion Ionescu Delabrad și B-dul Aurel Vlaicu nr. 114, 130.

De asemenea, în același interval orar, blocurile C1, C2, C3, C5 și C6 de pe strada Krakovia din cartierul Tomis Plus vor fi afectate de întreruperi totale. Aceste întreruperi planificate reprezintă oprirea temporară a distribuției de energie electrică, necesară pentru desfășurarea lucrărilor de reparații, modernizare sau de mentenanță în zonele în care rețeaua electrică este gestionată de companie.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, se precizează pe site-ul E – Distribuţie.

Parteneri