14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăConstantaContinuă înscrierile pentru concursul organizat de RAJA SA, „Apa este viață”

Continuă înscrierile pentru concursul organizat de RAJA SA, „Apa este viață”

Articole Similare

Continuă înscrierile la concursul „Apa este viață” organizat de RAJA SA. Competiția este deschisă elevilor cu vârste între șapte și 16 ani din județul Constanța. Termenul limită pentru trimiterea creațiilor artistice este 28 februarie 2023, ora 23.00. Potrivit reprezentanților instituției, prin fiecare desen sau pictură trimisă la concurs, tinerii demonstrează că sunt interesați să schimbe starea naturii în bine și trag un semnal de alarmă către toți că putem fi „picătura” salvatoare.

Ziua Mondială a Apei 2023 se apropie, reprezentând o oportunitate unică de a accelera eforturile pentru schimbarea mult așteptată. RAJA, compania de apă, desfășoară campanii de informare și educare în comunitate, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele de mediu.

În cadrul acestei ediții, vor fi acordate câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, constând în trotinete electrice, biciclete și hoverboard-uri, alături de mențiuni, toate însoțite de vouchere în valoare de 300 de lei la librăria Cărturești. În plus, organizatorul competiției va oferi o mențiune specială ce va consta, de asemenea, într-un voucher la Cărturești. Detalii despre competiție și condițiile de participare se pot găsi în Regulamentul publicat pe pagina de Facebook RAJA sau pe site-ul www.rajac.ro

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...