1.2 C
București
duminică, decembrie 10, 2023
AcasăBucurestiO femeie din București a murit după ce a fost muşcată de...

O femeie din București a murit după ce a fost muşcată de câinele pe care îl luase în grijă de câteva luni

Articole Similare

Poliția Capitalei a transmis, luni, într-un comunicat de presă că o femeie a fost mușcată de un câine de care avea grijă de câteva luni. Animalul era unul agresiv, spun autoritățile. Ea a fost găsită inconștientă în propria curte de către doi vecini care au sunat după ajutor. Din cauza rănilor femeia de 53 de ani a murit.

Tragedia a avut loc azi în Sectorul 3 al Capitalei, în curtea casei femeii. Din primele date femeia a mers să hrănească câinele pe care îl luase în urmă cu patru luni. Anumalul era unul de talie mare, iar femeia l-a luat în grijă pentru a păzi un depozit.

Apelul la 112 a fost dat azi în jurul orei 11:30 de către un vecin.

„Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini”, a transmis Poliția Capitalei.

La fața locului au ajuns și echipajele medicale care i-au acordat îngrijiri victimei, însă din cauza rănilor grave femeia de 53 de ani a murit.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a mai transmis Poliția.

Parteneri

Ministrul Agriculturii: România susţine introducerea NGT1 cu o condiţie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, precizează că România susţine introducerea...