28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiTânăr de 19 ani, transportat la spital după ce a fost înjunghiat...

Tânăr de 19 ani, transportat la spital după ce a fost înjunghiat cu o furculiță în spate, într-un hotel din Hunedoara

Articole Similare

Tânărul în vârstă de 19 ani, din Ploieşti, a ajuns, luni, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce un alt tânăr de 20 de ani, din Bucureşti, i-a înfipt o furculiță în spate într-un hotel unde cei doi erau cazaţi, scrie News.ro.

Polițiștii hunedoreni au stabilit că cei doi tineri au avut un conflict într-o cameră de hotel din localitatea Parâng în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, „ocazie cu care tânărul de 19 ani ar fi fost lovit/înţepat cu un corp ascuţit (posibil o furculiţă) în zona spatelui”.

„În data de 20 februarie 2023, în jurul orei 11:20, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de personalul medical al Spitalului de Urgenţă din localitate cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe, a fost adus un tânăr care prezenta o plagă în zona spatelui”, a transmis IPJ Hunedoara, luni, într-un comunicat de presă.

Tânărul de 19 ani a rămas internat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, iar poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...