35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăBucurestiAstăzi dimineață, au avut loc mai multe percheziții în București, într-un dosar...

Astăzi dimineață, au avut loc mai multe percheziții în București, într-un dosar penal deschis pentru infracțiuni de proxenetism și cămătărie

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Percheziții în București și alte județe într-un dosar de proxenetism și cămătărie, cu 11 mandate de percheziții și 39 de mandate de aducere puse în aplicare. Potrivit unui comunicat de presă emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, mai multe persoane sunt cercetate pentru infracțiuni de proxenetism în Sectorul 5 al Capitalei și în alte județe din țară, acestea obținând bunuri în urma activității desfășurate de mai multe femei. Unele dintre persoanele cercetate ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și cu termen de restituire. Florin Salam a fost audiat ca martor în acest caz.

Persoanele reținute în urma perchezițiilor de astăzi vor fi aduse la audieri, iar ancheta va continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în ceea ce privește infracțiunile de proxenetism și cămătărie. Printre persoanele ridicate de mascați se numără și cunoscutul cântăreț de muzică populară, Florin Salam. Conform informațiilor furnizate de G4media, artistul a fost audiat în calitate de martor în cadrul dosarului de proxenetism și cămătărie. De asemenea, mai multe prostituate au fost, de asemenea, audiate, conform sursei menționate.

Potrivit Observator.ro, femeile erau atrase în capcană prin metoda „loverboy” de către persoanele implicate în rețeaua de proxenetism. Acestea și-au desfășurat activitatea în Centrul Vechi al Bucureștiului, dar și la Hotel Mon Caprice din oraș. „Loverboy” este o metodă frecvent utilizată de traficanții de persoane, constând într-o interacțiune inițială între victimă și proxenet, în care acesta din urmă încearcă să obțină încrederea și să se prezinte ca un bărbat cu intenții bune, apoi forțând-o pe victimă să se prostitueze după ce câștigă încrederea acesteia prin instaurarea unei relații.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...