35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăConstantaImagini cu hotelul de patru stele al Andreei Bănică. E în Eforie...

Imagini cu hotelul de patru stele al Andreei Bănică. E în Eforie Nord: „Am avut angajat un designer”

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

În urmă cu doi ani de zile, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, soțul ei, au început construcția hotelului lor pe litoral, în stațiunea Eforie Nord. Construcția e aproape gata, în vara aceasta va avea loc deschiderea oficială. Până atunci, cântăreața a arătat primele imagini cu hotelul.

Pe Facebook și Instagram, vedeta a arătat hotelul pe exterior, construcția are mai multe etaje și balcoane realizate din sticlă. La interior, Andreea Bănică a intrat în unul dintre dormitoare și a arătat mobilierul. Camerele au paturi foarte mari, de culoare deschisă, cu noptiere de ambele părți. Pe pereți sunt tablouri viu colorate, asortate cu restul decorurilor.

Andreea Bănică le-a și explicat fanilor că a apelat la ajutor specialiștilor pentru decoruri, mobilier și organizarea camerelor. „Am avut angajat un designer care a făcut desenele, iar mobilierul a fost făcut de o firmă care face special pe comandă pentru hoteluri internaționale și naționale. (…) Mobilierul pentru hotel e diferit de cel pentru case. Trebuie să fie foarte rezistent la lovituri, apă, țesăturile rezistente în timp și altele. Sunt multe pe care le-am învățat și eu acum, de vreo doi ani”, a transmis vedeta în mediul online.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pentru Click, vedeta a declarat acum două zile că la hotel pregătirile pentru deschidere sunt pe ultima sută de metri. „ Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente”, a anunțat Andreea Bănică.

„În perioada aceasta s-au făcut completări și la recepție, de la spații de depozitare, placări de pereți, stâlpi, lumini, uși etc. Parcarea subterană a fost și ea finalizată. Sunt doar două hoteluri în Eforie Nord care au parcare subterană”, a mai dezvăluit vedeta.

„Am băgat mulți bani acolo și sperăm să îi și scoatem, tocmai de aceea am și vrut să facem acest hotel!”, a încheiat ea. Conform wowbiz.ro, pentru un sejur de două zile, prețul în hotelul Andreei Bănică este în jur de 1000 de lei, pentru 3 nopți, între 1600 și 2000, iar pentru 4 nopți, peste 2000 de lei.

Și-a vândut casa din Eforie Nord pentru a investi într-un hotel

Cântăreața a declarat acum ceva vreme pentru playtech.ro că ea deținea o casă în Eforie Nord, dar a vândut-o și a investit într-un hotel. „Am vândut acum 4 ani casa noastră de la Eforie. Acum facem un hotel care se va deschide în vară, pe faleză, la Eforie Nord. O să-l subînchiriez. Eu vreau să plec în lume, să-mi iau copiii și să mă plimb”, a povestit artista. Lucian Mitrea, soțul ei, a fost cel care s-a ocupat mereu de această investiție.

Despre hotel, el dezvăluia în 2020: „Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările”.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...