28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiSe continuă lucrările de reparații la aleile din Parcul Tineretului în zona...

Se continuă lucrările de reparații la aleile din Parcul Tineretului în zona Pod-Cuțitul de Argint

Articole Similare

Se continuă lucrările de reparații la aleile din zona Pod-Cuțitul de Argint, mai exact din Parcul Tineretului. Potrivit declarațiilor viceprimarului Horia Tomescu, lucrările ar trebui să fie finalizate în aproximativ trei luni. Aceste lucrări de reparații includ intervenții la o alee pietonală pe o suprafață de 13.395,40 metri pătrați și montarea a 4.643,00 metri liniari de borduri pentru încadrare. Contractul pentru aceste lucrări a fost atribuit prin procedură internă cu Trustul de Clădiri Metropolitane București. Viceprimarul a precizat că termenul limită pentru finalizarea lucrărilor de la Pod-Cuțitul de Argint este 31 mai 2023, conform unei postări de pe pagina sa de Facebook.

În 2022, după o perioadă de 20 de ani, municipalitatea a recepționat mai multe servicii în cadrul aceluiași proiect „Lucrări de reparații la aleile din Parcul Tineretului” în zona Cafeneaua Actorilor. Potrivit informațiilor, au fost refăcuți și reparați 7.345 metri pătrați de alei, au fost amplasate rigole pe o lungime de 127 de metri liniari, iar pe o lungime de 2.063 de metri liniari au fost instalate borduri pentru încadrare.

„Plăcerea plimbărilor în acestă zonă trebuie redată cetățenilor, iar noi facem tot posibilul să ne atingem acest obiectiv deoarece suntem interesați de nevoile oamenilor care consumă agrement în parcurile și spațiile verzi administrate de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București”, a concluzionat viceprimarul Horia Tomescu.

Potrivit viceprimarului Horia Tomescu, la data de 17 februarie 2023, municipalitatea a transmis ordinul de începere a lucrărilor de reparații la aleea pietonală Michael Jackson din Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău). Conform informațiilor, contractul de lucrări a fost semnat între Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) și Trustul de Clădiri Metropolitane.

Viceprimarul Horia Tomescu anunță că în Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău) a fost emis un ordin de începere a lucrărilor de reparații la aleea pietonală Michael Jackson, încheiat între Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) și Trustul de Clădiri Metropolitane. Suprafața care va fi reabilitată și reparată este de 6.150 de metri pătrați, iar pentru pista de bicicletă se va marca o suprafață de 1.620 de metri pătrați. Lucrările sunt estimate să fie finalizate la începutul verii.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...