26.1 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăBucurestiSe lucrează la Pasajul Europa Unită, Metalurgiei cum îi spun bucureștenii

Se lucrează la Pasajul Europa Unită, Metalurgiei cum îi spun bucureștenii

Articole Similare

Primarul Daniel Băluță a anunțat că muncitorii care lucrează la construirea Pasajului Europa Unit, cunoscut și sub denumirea de Pasajul Metalurgiei, au turnat miercuri, 22 februarie 2023, prima placă de beton. Lucrările la acest pasaj din Sectorul 4 al Bucureștiului sunt în curs de finalizare. Primarul Băluță a informat cetățenii că astăzi va fi turnată prima placă de beton pentru calea de rulare a pasajului. Șase autobasculante sunt pregătite pentru transportul aproximativ 60 de metri cubi de material, iar muncitorii sunt pregătiți să execute lucrarea conform proiectului.

Le urez mult succes, a spus Daniel Băluță muncitorilor.

Primarul a informat într-un mesaj cu o săptămână în urmă că următorii pași ai execuției pentru Pasajul Europa Unită sunt următorii: turnarea a două straturi de hidroizolație, două straturi de asfalt și montarea predalelor.

Turnarea primei plăci de beton la calea de rulare a pasajului a avut loc miercuri, 22 februarie 2023. Montarea predalelor a fost finalizată cu o săptămână în urmă, astfel încât pasajul începe să prindă contur. Pasajul Europa Unită se află în Sectorul 4 și este una dintre cele mai importante și mai mari investiții de infrastructură din zonă. Acesta are scopul de a decongestiona traficul în zona aglomerată de la intersecția dintre Bulevardul Metalurgiei și strada Turnu Măgurele și se întinde pe o suprafață de 650 de metri. Pasajul va avea câte două benzi pe fiecare sens de mers și va fi realizat conform celor mai noi reglementări rutiere.

În luna februarie a anului 2022 au început lucrările la Pasajul Metalurgiei. Conform termenului de finalizare, care este de 18 luni, pasajul ar trebui să fie finalizat în luna august a acestui an.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...