22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăConstantaPe data de 20 februarie, polițiștii din Mangalia polițiștii au aplicat 13...

Pe data de 20 februarie, polițiștii din Mangalia polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale șoferilor care au încălcat codul rutier

Articole Similare

Pe 20 februarie, ofițeri de poliție din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Mangalia au organizat o acțiune împotriva conducătorilor auto care nu acordă prioritate, opresc neregulamentar sau încalcă marcajul longitudinal continuu. În urma acțiunii, au fost aplicate 13 amenzi în valoare totală de peste 7.500 de lei, din care 7 pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu, 3 pentru oprire neregulamentară și restul pentru alte abateri.

În noaptea de 20 spre 21 februarie, ofițeri de poliție din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere. În urma acestei acțiuni, au fost aplicate 5 amenzi în valoare totală de peste 5.000 de lei, din care 4 pentru depășirea limitei legale de viteză și una pentru alte abateri. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere în vederea suspendării.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...