34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăConstantaPe strada Theodor Burada din Constanța se înlocuiesc conductele de termoficare, lucru...

Pe strada Theodor Burada din Constanța se înlocuiesc conductele de termoficare, lucru care a determinat restricționarea circulației

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

În municipiul Constanța, lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare continuă în mai multe zone ale orașului. În prezent, aceste lucrări au loc pe strada Theodor Burada. Pentru a asigura siguranța persoanelor care tranzitează zona și pentru buna desfășurare a lucrărilor, începând de astăzi, circulația rutieră va fi oprită pe o porțiune a străzii Theodor Burada, între strada I.L. Caragiale și strada București, pentru o perioadă de 30 de zile.

Strada va fi închisă pentru că lucrările vor afecta prima bandă de circulație, iar spațiul este necesar pentru montarea țevilor provizorii, astfel încât furnizarea agentului termic să fie continuă și utilajele să poată manevra în siguranță.

Lucrările se desfășoară pe trotuar, la limita gardului Cimitirului Central, motiv pentru care au fost montați provizoriu mai mulți popi metalici de către societatea contractată pentru a preveni eventualele incidente.

După finalizarea lucrărilor, structura gardului va fi consolidată. Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute alternative. Este important de menționat că tronsonul de magistrală afectat face parte din proiectul de modernizare cuprins în Etapa I finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare axa 7.1, în valoare totală de 50 de milioane de euro, fonduri accesate de Primăria Constanța pentru îmbunătățirea condițiilor de încălzire a sistemului centralizat de locuințe al populației.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...