26.8 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăExterneSalamuri și cârnați pentru soțiile militarilor rusi uciși in Ucraina

Salamuri și cârnați pentru soțiile militarilor rusi uciși in Ucraina

Articole Similare

Administratia orasului Vladivostok a oferit pachete cu alimente soțiilor militarilor rusi ucisi in Ucraina. In pachete se aflau salamuri, carnati si conserve de pate.

Autoritatile locale au precizat ca oferirea cadourilor pentru soțiile militarilor rusi uciși in Ucrainadonația a fost făcută in comun cu compania Ratimir. Pe site-ul acesteia se precizeaza ca este „una dintre cele mai importante marci rusesti de produse din carne din Orientul Indepartat”.
Militarilor
Printre produsele Ratimir se numara carnati, salamuri, pateuri, conserve si produse semifinite.

Sotiile si mamele militarilor rusi implicati in razboiul impotriva Ucrainei sunt recompensate in mod regulat cu astfel de cadouri. Pe langa pachetele cu alimente, ele primesc prosoape, medalii si sume de bani.

Recent, sotiile militarilor rusi ucisi in „RPD” [autoproclamata si nerecunoscuta Republica Populara Donetk din regiunea Donetk, Ucraina – n.r.] au primit 21 de haine de blana. Vaduvele celor ucisi s-au aliniat intr-un videoclip pentru a-si exprima recunostinta pentru „ajutor”. Vocea din off a afirmat ca hainele de blana au fost furnizate de „activisti rusi”.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...