26.8 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăActualitateZodii compatibile cu Balanța. De cine se simt cei mai atrași

Zodii compatibile cu Balanța. De cine se simt cei mai atrași

Articole Similare

Zodii compatibile cu Balanța. Pe cine prețuiesc cel mai mult. Balanța este compatibilă doar cu anumite zodii. Cu alți nativi, pot apărea tensiuni, dar și discuții contradictorii.

În primul rând, Balanța este compatibilă în special cu zodiile de Aer, ca și ea, adică Gemenii și Vărsătorul, dar și cu zodiile de foc, Leul și Săgetătorul, dar mai puțin cu Berbecul, zodia diametral opusa Balantei pe cercul zodiacal.

Zodii compatibile cu Balanța. Pe cine prețuiesc cel mai mult

Mai exact, o relație între un Berbec cu o Balanță va fi una contradictorie, cu mari conflicte. La polul opus Balanțele nu se potrivesc în niciun caz cu Racii și Capricornii.

Balanța și Taurul este o combinație de notat, pentru că Balanțele pot face compromisuri atunci când este cazul.

De cealaltă parte, legătura dintre o Balanta si un Geaman este mai mult intelectuala. Puteti fi prieteni, colegi, colaboratori în cercetare etc.

În plan personal, însa, amândoi aveti nevoie de libertate de miscare, pentru a experimenta cât mai multe.

Zodii compatibile cu Balanța. Pe cine prețuiesc cel mai mult

Racul nu este chiar cel mai potrivit partener pentru o Balanta. Deși se înțeleg poate mai greu, amândoi se simt bine unul în compania celuilalt.

Balanta și Leul în schimb, au stiluri de viata asemanatoare. Stilul extravagant al Leului si rafinamentul Balantei fac casa buna împreuna. Un cuplu minunat, care poate convietui mult timp în armonie.

Între Balanta si Sagetator poate exista o relatie armonioasa pe termen lung. Farmecul Sagetatorului si setea lui de aventura îi capteaza interesul Balantei. La randul lui, Sagetatorul este atras de rafinamentul, diplomatia si cultura Balantei.

De cealaltă parte, pentru un Capricorn este foarte greu de înteles cum poate o Balanta sa fie uneori atat de delasatoare. S-ar putea sa existe atractie fizica între o Balanta si un Capricorn, dar de cele mai multe ori relatia nu dureaza.

Zodii compatibile cu Balanța. Pe cine prețuiesc cel mai mult

Balanta si Varsatorul au multe în comun, în timp ce relatia dintre o Balanta si un Peste nu dureaza prea mult.

Prima problema este ca Pestele e mult prea sensibil si confuz pentru Balanta, care se alege cu dureri de cap. La rândul lui, Pestele are mereu impresia ca Balanta nu îi ofera suficienta afectiune.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...