17.8 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăClujCât ne costă, anul acesta, Zilele Clujului

Cât ne costă, anul acesta, Zilele Clujului

Articole Similare

Municipiul Cluj-Napoca este un important centru universitar, cultural și turistic. În acest context, anual, se organizează o serie de evenimente pentru toate categoriile de vârstă iar unul din acestea este Zilele Clujului. Consilierii locali vor dezbate, în ședința ordinară de săptămâna viitoare, un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 1.150.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment mult așteptat de toată lumea.

Unul dintre evenimentele de referință pentru orașul nostru este Zilele Clujului,.Municipalitatea argumentează că acest festival creativ și vibrant scrie, începând cu 2011, o altfel de poveste în orașul din inima Transilvaniei, comunitatea reușind să creeze legături și mai puternice. Ca urmare a unei consultări cu cetățenii, în 2010, s-a stabilit organizarea unor manifestări cultural artistice și sportive în luna mai a fiecărui an, în cadrul acestui festival. Prima ediție a avut loc în 2011, iar cu anii, a devenit un eveniment de referință pentru comunitate, dar nu numai, deoarece aici se strâng, cu acest prilej turiști din mai multe colțuri ale țării și chiar ale lumii.

Anul acesta, a 11-a ediție va marca și va explora moștenirea multiculturală a unui oraș remarcabil prin prisma diversității, mai argumentează municipalitatea. Programul se conturează cu ajutorul propunerilor venite din partea tuturor actorilor prezenți în viața Clujului, și anume asociații culturale, sportive, sociale, sau de alt tip, instituții, universități sau centre cuturale.

Amca M. COLIBĂȘAMI

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...