34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăBucurestiÎn dimineața zilei de 24 februarie a avut loc un accident rutier...

În dimineața zilei de 24 februarie a avut loc un accident rutier în zona aeroportului Otopeni din București

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

În dimineața zilei de 24 februarie a avut loc un accident în zona aeroportului Otopeni din București. Deși au trecut câteva ore de la producerea accidentului, traficul încă se desfășoară îngreunat. În accident au fost implicate trei mașini. Un șofer a postat fotografii de la fața locului pe pagina de Facebook Info Trafic București și Ilfov, în care se poate observa o mașină răsturnată și lipită de gard.

Giratoriu ieșire aeroport Otopeni blocat, măsurători accident + gură cască.

Sursă foto: Captură-b365.ro

În comentariile la postarea respectivă s-a menționat că traficul rămâne aglomerat chiar și în momentul în care această știre este publicată. Potrivit informațiilor primite, accidentul s-a produs în jurul orei 8:30 dimineața și au fost implicate trei mașini. O altă persoană a confirmat că la locul accidentului se aflau mașini de descarcerare, poliție și ambulanțe SMURD:

S-a întâmplat în jur de 8:30 dimineața. Erau 3 mașini implicate când am trecut pe acolo. Multe mașini de descarcerare, politie și ambulanța smurd

Bucureștiul se numără printre orașele cu cel mai mare număr de accidente rutiere, datorită aglomerației sale. Potrivit playtech.ro, Sectorul 1 ocupă primul loc în ceea ce privește accidentele rutiere grave în 2022, cu un număr de 97 de astfel de incidente. Sectorul 2 se află pe locul doi, cu 83 de accidente grave înregistrate anul trecut, iar Sectorul 4 pe locul trei, cu un număr de 80 de astfel de evenimente. Din păcate, aproximativ 40% dintre accidentele rutiere din București anul trecut au implicat pietoni. Cele mai grave incidente, care au dus la decesul unui număr mare de oameni, s-au petrecut în zonele centrale ale orașului, precum Piața Unirii, Piața Universității și Calea Victoriei, care sunt cunoscute pentru aglomerația lor.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...