34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăEconomicMarcel Ciolacu i-a transmis Maiei Sandu că intenţionează să includă în viitorul...

Marcel Ciolacu i-a transmis Maiei Sandu că intenţionează să includă în viitorul program de guvernare un plan economic concret care să sprijine investiţiile româneşti în Republica Moldova

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

„Un plan economic concret care să sprijine investiţiile româneşti în Republica Moldova este cea mai bună garanţie pentru a genera încrederea cetăţenilor moldoveni în parcursul european. Singura soluţie în acest context regional tensionat este parteneriatul cu Romania pentru a avea o viaţă mai bună alături de familia europeană! I-am transmis astăzi doamnei preşedinte Maia Sandu intenţia noastră de a include aceste măsuri în viitorul program de guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai precizat că a asigurat-o pe Maia Sandu că România va acorda întreaga asistenţă financiară, economică şi politică Republicii Moldova.

„În plus, am asigurat-o că vom continua să acordăm toată asistenţa financiară, economică şi politică pentru a fi alături de Republica Moldova în aceste vremuri deosebit de grele. România sprijină total eforturile administraţiei pro-europene de la Chişinău de păstrare a ordinii constituţionale şi a statului de drept în faţa ameninţărilor de securitate ale Moscovei. Republica Moldova va avea parte de securitate şi prosperitate pentru a îşi concentra eforturile pe procesul de integrare europeană”, a completat Ciolacu.

Anterior întrevederii cu preşedintele Camerei, Maia Sandu a avut întâlniri cu premierul Nicolae Ciucă şi cu şeful statului Klaus Iohannis. 

 

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...