26.8 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăPrahovalibera.roPreședintele Serbiei dă verdictul după discursurile lui Biden și Putin: Nimeni nu...

Președintele Serbiei dă verdictul după discursurile lui Biden și Putin: Nimeni nu a vorbit despre pace. Ne îndreptăm spre escaladarea conflictului

Articole Similare

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a comentat discursurile liderilor rus Putin și american Biden, de marți, 21 februarie. Într-o conferință de presă ținută la Abu Dhabi, președintele sârbilor a remarcat că deși viziunile lui Putin și Biden sunt diferite, amândouă au un singur lucru în comun: niciuna dintre părți nu a vorbit de pace.

„Lumea întreagă a urmărit două discursuri, al lui Biden și al lui Putin. Ambii vorbitori au confirmat diferențele care în există în felul în care percep lumea de azi. Nimeni nu a vorbit despre pace, ci numai despre victoria asupra celuilalt. Pentru Putin, adevărul este de partea Rusiei, iar pentru Biden, „Ucraina nu este un loc unde Rusia va câștiga”. Ne îndreptăm spre escaladarea conflictului. Este clar că nicio parte nu vrea să accepte o soluție de compromis, ci numai victoria, adică, înfrângerea celeilalte părți”, a spus Vucici, citat de B92.

Liderul de la Belgrad a spus că va urma o adevărată cursă a înarmării, între cele două părți beligerante, dar și creșterea militarismului la nivel global.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...