17.8 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăSocialBill Gates – ce monștenire primește fiica cea mare, Jennifer Gates

Bill Gates – ce monștenire primește fiica cea mare, Jennifer Gates

Articole Similare

Jennifer Gates, în vârstă de 26 de ani, este fiica cea mare a lui Bill Gates și a Melindei French Gates. Cei mai au doi copii mai mici, pe Rory și Phoebe.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, nu a fost atât de permisiv cu copiii săi, când a venit vorba de utilizarea de „dispozitive cu ecran”, întrucât fiica sa, Jennifer a avut primul telefon mobil de abia la 14 ani.

Cei trei copii au urmat cursurile aceluiași liceu privat, Lakeside, din Seattle.

Fiica fondatorului Microsoft, a absolvit în 2018 la Universitatea Stanford, unde a obținut o diplomă în biologie umană, iar după aceea a decis să ia o pauză timp de un an, pentru a se concetra pe pasiunea ei pentru cai. Inspirată de către pediatrul pe care l-a avut în copilărie, Jennifer s-a înscris mai apoi la facultatea de medicină.

Pasiunea ei pentru călărie i-a fost însă susținută de tatăl ei, încă de când fata avea vârsta de 6 ani. Astfel, Bill Gates a achiziționat câteva proprietăți în valoare 37 de milioane de dolari în Wellignton, Florida, cunoscut pentru pasionații acestui sport.

Pe lângă călărie, fiica cea mare a lui Gates, iubește călătoriile. Aceasta a fost deja prin diferite locuri interesante, precum Australia, Kuweit sau Spania.

Fondatorul Microsoft mereu le-a încurajat pasiunile celor trei copii ai săi, iar finanțarea nu a fost o problemă. Totuși acesta a considerat că este foarte important ca ei să-și găsească propriul drum în viață. Astfel, în 2011 a declarat pentru presă că nu le va lăsa celor trei copii decât o „porțiune minusculă”, din averea sa care a fost estimată la 106 miliarde de dolari, conform Forbes. „Asta înseamnă că trebuie să-și găsească propria cale”, a mai declarat Bill Gates.

Fiica cea mare este înscrisă la Școala de Medicină Icahn Mount Sinai, pe care o va absolvi chiar anul acesta.

În octombrie 2021, Jennifer Gates s-a căsătorit cu călărețul egiptean, Nayel Nassar, după ce cu un an înainte în ianuarie au făcut publică logodna.

Cei doi fac parte din echipa Paris Panthers, o echipă de sărituri înființată chiar de Bill Gates, iar în 2019 s-au clasat pe locul nouă în Global Champions League.

Chiar dacă dispune de o situație privilegiată, Jennifer Gates a afirmat recent că dorește să profite de situația ei pentru a putea ajuta cât mai mulți oameni. „Sper să facem lumea un pic mai bună”.

Motivele de bucurie nu se termină aici pentru creatorul Microsoft, întrucât fiica sa a anunțat în noiembrie că așteaptă deja primul copil.

Recent, Jennifer Gates a achiziționat un penthouse cu 6 dormitoare în Tribeca, care a costat nici mai mult, nici mai puțin de 51 de milioane de dolari. Locuința a aparținut campionului de Formula 1 Lewis Hamilton.

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...