22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăExterneATENȚIE! Un nou cutremur a avut loc în Turcia! La ce să...

ATENȚIE! Un nou cutremur a avut loc în Turcia! La ce să ne așteptăm?

Articole Similare

Vin vești îngrijorătoare din Turcia. Se pare că acolo a avut loc un nou cutremur!

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) din Româniacutremurul a avut loc la ora 20:22:21 (ora locală a României).

Este vorba despre un cutremur mediu de 4.1. Acesta s-a produs în largul coastei orașului Izmir la adâncimea de 5 kilometri.

Nu este singurul cutremur produs astăzi în Turcia.

Azi dimineată avut loc un cutremur cu magnitudinea 5,6 pe scara Richter. Seismul creat foarte multă panică, iar oamenii s-au adunat în piețe de frica eventualelor replici.

Autoritățile spun că cel puțin o persoană a murit și 69 au fost rănite, în urma seismului care a dus la prăbușirea unei fabrici în Kahramanmaras.

Mai multe clădiri avariate de fostele cutremure s-au prăbușit. Regiunea încearcă să-și revină în urma cutremurelor de la începutul lunii februarie care au ucis peste 45.000 de persoane în Turcia și în Siria.

Orhan Tatar, directorul general AFAD, avertizează cetățenii să nu pătrundă în clădirile avariate, și să nu stea în preajma clădirilor care prezintă risc de prăbușire.

Din 6 februarie si până acum au fost 10.282 de cutremure, din care 45 au avut magnitudine de la cinci până la șase grade pe Richer.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...