22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăBucurestiPNL Sectorul 1 cere demiterea administratorului public

PNL Sectorul 1 cere demiterea administratorului public

Articole Similare

PNL Sectorul 1 îi cere lui Armand să îl demită pe administratorul public care a ratat 15 milioane de lei.

Liberalii afirmă că ”Incompetenţa şi impostura ating noi limite la Primăria Sectorului 1. După ce au ratat o finanţare de peste 15 milioane lei din PNRR, pentru modernizarea staţiilor STB, Clotilde Armand şi gaşca de incompetenţi cu care conduce Sectorul 1 invocă din nou războaie imaginare şi comploturi universale, încercând să distragă atenţia de la adevărata problemă. De parcă nu ar fi suficient că de peste doi ani sectorul este administrat la cel mai slab nivel din istorie, că nu au proiecte majore şi nu sunt în stare să facă investiţii, lipsa implicării şi aroganţa de care dau dovadă au consecinţe grave”.

Tot ei contestă deciziile luate care vor face ca sectorul 1 să fie singurul din București cu stații de transport nemodernizate.

Consilierul local al Sectorului 1 a declarat că „PNL Sector 1 îi solicită urgent primarului Armand să îl demită din poziţia de administrator public pe acest Tudor Roşca, numit de aceeaşi Armand fără concurs şi care nu a demonstrat decât incompetenţă. Chiar şi în al doisprezecelea ceas, în loc să îşi asume greşeala şi, eventual, să îşi dea demisia de onoare, protejatul lui Armand încearcă să invoce un complot al celorlalţi primari, cel mai probabil un nou război cu inamici imaginari. Le reamintesc celor care conduc această primărie că administraţia locală este o treabă serioasă. Afirmaţia <> este de-a dreptul hilară. Există o hotărâre a Consiliului general al Municipiului Bucureşti din octombrie 2022, publicată în Monitorul Oficial. Toate celelalte Primarii de sector au aprobat proiectul şi asocierea cu Primăria Capitalei, mai puţin cel al sectorului 1. Sunt documente oficiale, nu discuţii purtate la cafea care nu au ajuns şi la Clotilde Armand. Este efectiv o oportunitate de modernizare a sectorului, cu peste 15 milioane de lei din PNRR, ratată din cauza incompetenţei. Trebuie să existe consecinţe”.

În octombrie 2022, GCMB ar fi adoptat proiectul de depunere a cererii de finanțare prin PNRR. Tot atunci toate celelalte 5 comisii locale de sector au aprobat prin hotprin hotărâri, proiectul şi asocierea în acest parteneriat cu Primăria Capitalei.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...