22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăExterneViscolul și tornadele lovesc SUA, lasând în urmă mulți răniți și case...

Viscolul și tornadele lovesc SUA, lasând în urmă mulți răniți și case distruse

Articole Similare

Numeroși americani au fost spitalizați, case și mașini au fost distruse și comunități întregi au rămas fără electricitate, din cauza tornadelor și ninsorilor abundente care au lovit mai multe state.

Furtuna extrem de puternică s-a produs în sudul Californiei și apoi s-a deplasat spre est, iar din cauza tornadelor și a vântului locuitorii din Oklahoma, Kansas, Missouri și Texas au fost rugați să se adăpostească în casele lor sau în centre speciale.

Toate zonele afectate au raportat case avariate, iar linii electrice care s-au rupt au lăsat mii de oameni fără curent electric, anunță presa de peste Atlantic. Totodată, californienii s-au confruntat cu întreruperi masive de energie electrică, inundații și închiderea unor autostrăzi și a zonelor de coastă.

Mai mult de 120.000 de persoane, multe din zona Los Angeles, au rămas fără electricitate din cauza vântului violent. Statistica arată că aproximativ 44.000 de locuințe din California au rămas fără curent electric, la fel ca alte circa 53.000 de clădiri rezidențiale din Nevada, Texas, Missouri și Oklahoma.

De asemenea, în Oklahoma, șapte tornade s-au format duminică seara și au lăsat în urma lor case avariate și mașini răsturnate.

blank

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...