22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăExterneA fost găsit castelul lui Putin. Vezi unde locuiește cu iubita și...

A fost găsit castelul lui Putin. Vezi unde locuiește cu iubita și copiii – VIDEO

Articole Similare

Jurnaliştii ruşi au găsit castelul lui Vladimir Putin şi al iubitei sale, Alina Kabaeva. Într-o nouă investigație, rușii de la „Proekt” răspund la întrebarea: unde este reședința lui Putin din Valdai (localitate la 400 km de Moscova în direcția Sankt Petersburg).

În timpul anchetei, jurnaliștii au vorbit cu cel puțin zece foști și actuali oficiali ruși de rang înalt și toți au recunoscut că nu i-au văzut niciodată pe Putin și Kabaeva împreună, nu doar la evenimente și întâlniri publice.

Un om de afaceri proeminent, care a asistat în repetate rânduri la vacanțele de schi ale lui Putin de la Soci, recunoaște că președintele nu și-a luat niciodată partenera de viață acolo.

Niciunul dintre interlocutorii „Proekt” nu s-a îndoit de existența unei legături între Putin și Kabaeva.

Unul dintre cunoscuții președintelui a explicat astfel situația: doar ofițerii superiori ai OFS sunt la curent cu această operațiune de acoperire. Fotografiile postate pe rețelele de socializare, de femeile din anturajul Alinei Kabaeva, precum și imaginile din satelit, permit ridicarea vălului de pe acest mister.

Una dintre aceste fotografii a fost făcută la Moscova, în Piața Roșie, pe 9 mai 2019. În ea se afla medicul obstetrician-ginecolog Natalia Thiebo, asistenta Stella Gisela si medicul neonatolog Petra Caterina Maria Donati-Genet. Medicii de la clinica elvețiană de elită St. Anne din Lugano pozează pe platforma VIP de lângă Mausoleu, unde oaspeții obișnuiți la Parada Victoriei nu au acces: li se permite să intre doar cu invitații speciale de la Kremlin.

Doamnele elvețiene ar fi putut primi o asemenea favoare pentru nașterile Alinei Kabaeva. Prima naștere a avut loc la Clinica Sf. Anna din Lugano în 2015, a relatat publicația elvețiană SonntagsZeitung.

Printre cei care au asistat la naștere s-a numărat și Thiebo, scrie „Proekt”.

Postările de pe rețelele sociale indică faptul că Kabaeva este adesea însoțită la evenimente publice de surorile Ekaterina Golovacheva și Olesya Fedina, precum și de surorile Yulia și Anna Nazarova și Elena Yerkhan.

După ce a examinat o bază de date cu rezervări de bilete de tren, publicația a constatat că toate cele cinci femei călătoresc în mod regulat la Valdai. Au cumpărat în mod repetat bilete la stațiile Okulovka și Uglovka. Acestea sunt cele mai apropiate stații publice de reședința lui Putin din Valdai.

În 2020, la 800 de metri de reședința lui Putin, a început construcția unei case de lemn cu o suprafață de 1200 de metri pătrați, conform imaginilor din satelit studiate de jurnaliști.

A fost construită special pentru Kabaeva, spune un interlocutor familiarizat cu amenajarea reședinței prezidențiale. Prezența constantă a copiilor în reședință este confirmată de cuvintele interlocutorului, care este familiarizat cu activitățile de la reședința din Valdai.

În special, în vara anului 2020 și 2021, pe locul fostului heliport a fost organizată o mică pistă de karting, arată imaginile din satelit. Și chiar lângă reședința din adâncul pădurii, între anii 2016 și 2020, a fost ridicat un mare loc de joacă pentru copii în culori galben și albastru, reiese tot din imagini din spațiu.

 

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...