14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăBucurestiFemeie înjunghiată în fața Gării de Nord din București. Atacul a fost...

Femeie înjunghiată în fața Gării de Nord din București. Atacul a fost surprins de camerele de luat vederi

Articole Similare

O femeie de 31 de ani a fost atacată sâmbătă, 25 februrarie, în fața Gării de Nord de un bărbat de 52 de ani înarmat cu un cuțit. Agresorul a rănit și un polițist care a încercat să-l imobilizeze.

Incidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 17.00, în zona „Coloane” de la Gara de Nord București, unde femeia se afla cu o prietenă. Surse judiciare au precizat pentru Libertatea că agresorul este îndrăgostit de victimă.

Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar în imagini se observă cum individul se îndreaptă spre victimă și o atacă cu cuțitul de mai multe ori. Prietena ei încearcă să-l oprească, însă fără succes.

Apoi, în apărarea femeii sare un bărbat și este alertată poliția.

Atenție, filmarea conține imagini cu un puternic impact emoțional!

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul în cauză având asupra sa un cuțit cu care ar fi amenințat că își va pune capăt zilelor”, a transmis poliția.

Conform surselor Libertatea, agresorul a rănit ușor și un polițist din cadrul Transporturi Feroviare Gara de Nord – bărbatul care a încercat să-l imobilizeze.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...