34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăConstantaClaudia Pătrășcanu nu s-a prezentat la procesul cu Bianca Drăgușanu. Iubita lui...

Claudia Pătrășcanu nu s-a prezentat la procesul cu Bianca Drăgușanu. Iubita lui Gabi Bădălău cere daune morale de 50.000 de euro: „Jignitor față de instanța de judecată”

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu și-au adus acuzații grave una alteia, iar scandalul dintre ele două s-a mutat în instanță. Iubita lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe fosta soție a omului de afaceri.

Claudia Pătrășcanu nu s-a prezentat astăzi la Judecătoria Constanța, acolo unde ar fi avut loc primul termen al procesului cu Bianca Drăgușanu. Avocata iubitei lui Gabi Bădălău a fost prezentă în sala de judecată, iar când a ieșit a făcut primele declarații.

În urma declarațiilor controversate făcute de cântăreață, Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată și a cerut 50.000 de euro daune morale. Deși Claudia Pătrășcanu nu s-a prezentat la judecătorie astăzi, ea nu a scăpat de proces. Avocata Biancăi Drăgușanu a declarat într-un interviu pentru Antena Stars și a spus că următorul termen este programat pentru data de 22, după ce acesta a fost anulat.

„Astăzi s-a acordat un nou termen de judecată, l-am amânat din păcate. Motivul pentru care s-a procedat amânarea cauzei de judecată este aceea că nu a fost primită acțiunea subsemnatei, pe care am depus-o pentru clienta mea, Bianca Drăgușanu, nu a ajuns la adresa acesteia. Însă, pe citație și pe toate documentele apare că a ajuns, a primit-o mama acesteia, Dominica Pătrășcanu, care a și semnat pentru primirea documentelor.

„Jignitor față de instanța de judecată”

S-a acordat un nou termen de judecată, pentru data de 22 martie. Consider că doamna Pătrășcanu pentru ceea ce a făcut în acest moment, de asemenea a depus și o cerere, a spus că ea nu cunoaște nimic despre existența acestui dosar, lucru pe care îl consider de-a dreptul jignitor față de instanța de judecată, având în vedere că e clar că știa.”

Potrivit declarațiilor făcute de avocata Biancăi Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu ar fi susținut că nu știa despre de dosarul din instanță.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În urmă cu mai multe săptămâni, un scandal a izbucnit între cele două, după ce Claudia Pătrășcanu a declarat că Bianca Drăgușanu a pus presiune pe copiii ei și ai lui Gabi Bădălău, i-ar fi forțat să facă poze cu ea. Bianca a negat, iar de aici multe declarații și jigniri în contradictoriu și-au adresat una celeilalte prin intermediul presei.

Și Gabi Bădălău a fost motiv de scandal între cele două, el formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu înainte de a divorța de Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui. Săturată de acest scandal, pe care la un moment dat la numit „circ”, Bianca Drăgușanu a decis să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu, care la un moment dat a amenințat-o și ea cu procesul pe actuala iubită a lui Bădălău.

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce a fost dată în judecată

Claudia Pătrășcanu a aflat că scandalul ei cu Bianca Drăgușanu se mută în instanță în urmă cu aproape două săptămâni. „Nu știu cum și de unde apar aceste speculații?! Nu știu cine și ar permite să ceară această sumă (în jur de 100.000 de euro, n.red.) de la mine și pe ce considerente… mi se pare o formă de șantaj, șărlătănie. Am stat trei ani într-o instanță, s-au încercat multe răutăți, șărlătanii și Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Știți cum e: când ajungi în fața unei instanțe, probele sunt baza. Eu sunt omul dreptății și cine se pune cu dreptatea, nu ajunge prea bine în viață”, a spus ea.

Și a continuat: „A fost implicată în atât de multe scandaluri de-a lungul aparițiilor ei și îmi amintesc că aceeași placă o avea. Toate aparițiile ei postate chiar de ea, atât pe YouTube, TikTok, etc… Când arată gesturi obscene, când vorbește despre bani și cum face banii și cum îi face pe oameni sărăcii și îi înjură în ultimul hal, când devine agresivă, bătăi cu bâte și certuri cu multe persoane publice.

Ea și-a creat multe probleme personale. Singură. Eu cred că uită de adevăratele probe pe care le dețin și într-o instanța când ajungi începi să scoți de nu te mai oprești și se află și ce nu ai vrut niciodată să se afle. Aici nu e mâna ei, ci mâna familiei Bădălau. Știu ce vrea și ce caută prin acest «proces». Ăștia sunt mână în mână! Acum au luat-o pe ea paravan”.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...