26.8 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăBucurestiFemeia înjunghiată în Gara de Nord a făcut prima declarație

Femeia înjunghiată în Gara de Nord a făcut prima declarație

Articole Similare

O femeie care a fost înjunghiată cu un cuțit în Gara de Nord din București a făcut prima declarație după incident. Agresorul pretindea că ar avea o relație cu ea, însă victima a negat acest lucru. Potrivit anchetatorilor, bărbatul care a atacat-o făcuse o obsesie pentru femeie și susținea că are o relație cu ea. Femeia a acordat un interviu pentru Antena 3 CNN, în care a declarat că nu a avut niciodată o relație cu agresorul.

N-am avut niciodată o relație cu el, doar că el se îndrăgostise de mine foarte mult, dar eu nu puteam să fiu cu el, că aveam familie, aveam copii. Probabil că a devenit obsedat de mine și din gelozie sau ură, nu știu ce a fost în capul lui, m-a rănit.
Probabil că din cauza alcoolului sau nu știu ce a fost în capul lui de m-a atacat, a declarat victima.

Potrivit declarațiilor făcute de femeia de 31 de ani, agresorul a înjunghiat-o de trei ori, dar a încercat să o lovească de cinci ori cu un cuțit. Din fericire, de două ori a ratat ținta. Rănile suferite de victimă sunt grave, fiind înjunghiată în zona toracelui și a brațului pe care l-a folosit pentru a se apăra. Aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și, la momentul actual, starea ei este stabilă.

Pe data de 25 februarie 2023, în jurul orei 17:00, un bărbat în vârstă de 52 de ani a atacat o femeie cu un cuțit la una dintre intrările Gării de Nord din București. Agresorul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în zona toracelui și gâtului, dar a fost îndepărtat de o persoană care se afla în apropiere. Poliția a reușit să îl imobilizeze pe agresor și să îl rețină preventiv pentru 30 de zile.

Inculpatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori, potrivit informațiilor transmise într-un comunicat de presă de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Poliția Capitalei – Serviciul Omoruri continuă cercetările în acest caz.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...