34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăBucurestiBătaie între 2 elevi la o școală de lângă București

Bătaie între 2 elevi la o școală de lângă București

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

La o școală din apropierea Bucureștiului, a avut loc o bătaie între doi băieți în timpul orei de biologie. Unul dintre elevi a fost agresat de un coleg, iar profesorul nu se afla în clasă deoarece întârziase la oră. Mama elevului de clasa a opta l-a dus la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, deoarece avea dureri de cap și un dinte spart ca urmare a loviturilor primite cu un scaun. Conform ObservatorNews.ro, doi elevi de la școala Buriaș-Periș din Ilfov s-au bătut în sala de clasă în timpul orei de biologie, după ce începuse o ceartă între ei în pauza de dinaintea orei. Conflictul a continuat în timpul orei, din cauza întârzierii profesorului.

Mama copilului agresat a făcut o plângere împotriva agresorului și a cerut sancționarea profesorului care ar fi trebuit să fie prezent în sala de curs în momentul agresiunii.

Am plecat de la muncă, am venit aici, copilul în clasă, nu era nimeni lângă el. Eu am sunat la 112. Îl durea capul și zona feței toată. L-a luat la Grigore Alexandrescu, l-a ținut 24 de ore pe neurochirurgie. Medicii au constatat contuzii cerebrale difuze, fracturi are dintelui, amețeală și vertij, a afirmat mama elevului agresat.

Elevul a fost lovit cu un scaun de către colegul său în timpul unei altercații, iar consecințele au fost dureri de cap și un dinte spart, după care a fost dus la spital. Copilul a mai afirmat că nu este prima dată când acest coleg l-a agresat la școală.

Eu îi ziceam – luați mărțișoare la fete, nu am râs de el, din contra, am zis – ai bani, cumperi la fete mărțișoare. Mi-a dat cu scaunul în spate foarte tare, după a luat scaunul și mi l-a băgat în gură efectiv, mi-a spart dinții din gură și nimeni nu a luat nicio măsură.

Polițiștii din județul Ilfov au demarat o investigație penală în legătură cu cazul bătăii dintre cei doi elevi. Directorul școlii a declarat că este vorba doar despre o altercație între doi colegi de clasă.

Ei fiind prieteni cred că e mai mult o joacă între băieți, nu aș merge până la violență și bullying. Vom lua măsurile care se impun și în ceea ce privește elevul, și în ceea ce privește profesorul de la clasă. Scăderea notei la purtare. Iar în ceea ce privește profesorul, deocamdată discutam și vom intra în consiliul de administrație, a spus directorul Școlii Buriaș-Periș.

Inspectoratul școlar a comunicat că intenționează să efectueze verificări suplimentare la instituția de învățământ respectivă, pentru Observator.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...