34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăBucurestiHaită de câini filmată de un bărbat în zona Carrefour Colosseum

Haită de câini filmată de un bărbat în zona Carrefour Colosseum

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

Un bărbat a filmat o haită de câini în zona Carrefour Colosseum și a postat clipul pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”. În postare, el a avertizat că persoanele care trec prin acea zonă ar trebui să fie atente la pericolele la care s-ar putea expune. În clip se văd 8 câini care încep să latre și să fie agresivi când bărbatul trece cu mașina, lăsând geamul deschis. Incidentul a avut loc la intrarea în Carrefour Colosseum, în jurul orei 4:40 dimineața.

La postare au fost adăugate câteva comentarii:

Ăștia nu sunt maidanezi la cât de grăsuni sunt, sunt cei din curțile oamenilor din zonă… dacă treci ziua îi vezi în curți la locu` lor, spune F. I.
Vin de pe Godeanu, spre Bucureștii noi pe stânga sunt niște curți de la ceva firme și ies de acolo. Omoară pisici, sar pe oameni… Am sesizat și eu și alte persoane Poliția comunitară, dar ziua când îi caută nu mai sunt pe străzi… iar noaptea nu ai pe cine să te bazezi, spune C. G.
 

Bărbatul a mai postat pe data de 26 ianuarie despre aceeași haită de câini care frecventează zona respectivă în fiecare noapte.

Un alt utilizator al grupului a făcut o reclamație la Poliția Locală la începutul anului 2023 și a explicat situația cu care s-a confruntat într-un comentariu:

Pentru acești câini am făcut reclamație la ASPA și poliția locală. Cei de la primărie mi-au spus că este proprietate privată și nu pot interveni cei de la ASPA. O soluție ar fi reclamație la Coloseum. Cei de la poliția locală doar au înregistrat sesizarea și au zis că vor merge pe teren. Asta la începutul anului.
Update:
Daca vor fi mai multe plângeri, probabil se sesizează, așa doar eu, cine să mă bage în seamă, nu?, zice A. S. A.

 

După cazul tragic în care o femeie a fost ucisă de câinii din zona Lacul Morii, mai multe persoane au început să posteze videoclipuri sau fotografii cu câini periculoși din mai multe zone din București.

În luna februarie, un bărbat a relatat că doi câini de luptă au fost lăsați liberi în zona respectivă și au atacat o femeie care ieșise la plimbare cu câinele ei de companie. Femeia a reușit să scape, iar ASPA a fost sesizată și a reușit să captureze cei doi câini. Deținătorul câinilor a fost amendat. Pe 20 februarie, a fost anunțată moartea unei alte femei, care a fost atacată de un câine. Femeia a intrat în curtea unei clădiri pentru a hrăni câinele, dar a fost găsită căzută și cu leziuni multiple pe corp. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul femeii în vârstă de 53 de ani. Conform sursei citate, câinele a fost adoptat de tatăl victimei din ASPA acum patru luni. La fața locului au intervenit polițiștii.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...