22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăActualitateÎncă o alunecare de teren, pe marginea DN 10, în Buzău. Se...

Încă o alunecare de teren, pe marginea DN 10, în Buzău. Se circulă cu viteză mică

Articole Similare

O alunecare de teren s-a produs pe DN 10, în zona localităţii Măgura, judeţul Buzău, drumarii recomandând şoferilor prudenţă în zonă. DRDP Buzău ia în calcul restricţionarea traficului.

”Pe DN 10, poziţia kilometrică 26+400, pe partea dreaptă a drumului, sensul de mers Buzău-Braşov, în localitatea Măgura, în noaptea de 1 martie 2023, s-a produs o alunecare de teren care a ajuns până în imediata apropiere a părţii carosabile. Din acest motiv este necesar ca în zona respectivă să se circule cu prudenţă”, a transmis, joi, DRDP Buzău.

Un loc obișnuit pentru alunecări de teren

Drumarii au precizat că vor semnaliza zona şi se ia în calcul inclusiv o restricţie de viteză, până la remedierea situaţiei, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Alunecarea de teren s-a produs pe o porţiune de drum situată la doar 400 de metri de o alta produsă în primăvara anului 2015 pe aceiaşi parte a drumului naţional şi care a fost remediată abia la finele anului 2018 prin forarea a peste 20 de stâlpi la o adâncime de 20 de metri pentru stabilizarea versantului.

 

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...