24.6 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăExterneAcţiunile Tesla au scăzut cu 7%

Acţiunile Tesla au scăzut cu 7%

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Acţiunile Tesla au scăzut joi cu aproximativ 7%, după ce prezentarea de aproape patru ore a directorului executiv Elon Musk şi a echipei, susţinută în ziua precedentă, nu a reuşit să impresioneze investitorii care aşteptau un anunţ privind o maşină electrică la preţuri accesibile.

 

Musk şi mai mult de o duzină de directori au prezentat planuri noi pentru a reduce costurile de asamblare la jumătate, a investi într-o nouă fabrică în Mexic şi au discutat despre inovaţia companiei în gestionarea operaţiunilor sale, la ziua investitorilor Tesla de miercuri.

Cu toate acestea, evenimentul, la care Musk a dezvăluit ”Master Plan 3” al producătorului de vehicule electrice, nu a oferit detalii despre cronologia conceptelor prezentate şi orice produse noi ale Tesla.

”Cea mai mare surpriză la ziua investitorilor Tesla este că nu a existat nicio surpriză”, a spus Guido Petrelli, fondatorul Merlin Investor.

Acţiunile Tesla, care pierduseră aproximativ două treimi din valoare în 2022, au urcat cu peste 60% în acest an.

”Pieţele au fost pregătite pentru un anunţ important, poate ceva de genul unui nou model mai accesibil… S-ar putea să fi fost doar că nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor”, a declarat Russ Mould, director de investiţii la AJ Bell.

”Master Planul 3 al lui Musk a fost mai degrabă un mesaj de speranţă pentru o electrificare pe scară largă decât o foaie de parcurs pentru Tesla”, a spus analistul Bernstein Toni Sacconaghi, numind evenimentul ”oarecum dezordonat şi destul de tehnic”.

Federația de Ciclism nu mai are conducere

Evenimentele Tesla au creat furori pe internet în trecut, mişcările de dans ale lui Musk la deschiderea fabricii companiei din Berlin în 2022 şi un eveniment din China, în 2020, devenind viral pe reţelele sociale.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...