34.3 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăBucurestiOana Roman nu mai vorbește cu sora ei. Reacția Catincăi: „Încă iau...

Oana Roman nu mai vorbește cu sora ei. Reacția Catincăi: „Încă iau antidepresive”

Articole Similare

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...

Planurile UE privind hidrogenul verde au nevoie de un reality check

Obiectivele Uniunii Europene de a produce și importa hidrogen...

UE ar putea reduce tarifele de import pentru vehiculele electrice fabricate de Volkswagen şi BMW în China

Comisia Europeană a semnalat producătorilor auto germani Volkswagen şi...

Elon Musk anunţă că va muta companiile din California

Elon Musk a declarat, marţi, că va muta sediile...

Oana Roman a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, unde a declarat că nu mai vorbește cu sora ei, Catinca. Sora vedetei a reacționat și nu pare afectată de dezvăluirile acesteia.

Oana Roman și Catinca au ajuns să nu își mai vorbească, după ce fiica lui Petre Roman a declarat public că sora ei nu s-a mai interesat de mama lor. Mioara Roman stă de o bună perioadă într-un centru de recuperare, unde primește toate îngrijirile de care are nevoie.

Oana Roman spunea că sora ei, Catinca, refuză să meargă în vizită la mama ei. Vedeta a întrerupt orice legătură cu sora ei și susține că aceasta nu a mai fost la Mioara din vara anului trecut.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama.

I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe”, a declarat nervoasă Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

https://www.youtube.com/watch?v=hfw5s49OLU4

După declarațiile făcute de Oana Roman la televizor, Catinca a reacționat. Sora vedetei spune că nu este interesată de vorbele spuse de aceasta și că nu își dorește să îi dea o replică.

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust!”, a declarat Catinca pentru Click!

„Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata”

De asemenea, sora Oanei Roman a explicat de ce nu a reușit să ajungă în vizită la Mioara Roman la azilul la care este. Tatăl Catincăi a murit recent, iar durerea a fost imensă pentru ea.

„Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Încă iau antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina.

M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am intenționat să mă fofilez!”

blank

blank

blank

blank

blank

blank

„E greu să mai ai acum o discuție normală cu mama”

În emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a vorbit foarte puțin și despre problemele de sănătate ale mamei sale. Starea Mioarei nu este deloc una bună, iar fiica sa nu mai poate purta o conversație cu ea. „Nu am discutat cu mama despre Marius! A aflat atunci că am divorțat. Dar e greu să mai ai acum o discuție normală cu mama. De mult e așa! Degradarea cognitivă nu se repară!”

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...