22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăBucurestiConsilierul PNL, Adrian Oianu, e nemulțumit că a venit la muncă pe...

Consilierul PNL, Adrian Oianu, e nemulțumit că a venit la muncă pe 1 martie

Articole Similare

În timpul unei ședințe a Consiliului Local al Sectorului 1, Adrian Oianu, un consilier PNL, a criticat faptul că a fost nevoit să vină la muncă de 1 martie și a acuzat-o pe primarul Clotilde Armand de lipsă de respect față de tradițiile românești. Potrivit HotNews.ro, Oianu a făcut această declarație în timpul ședinței de consiliu, exprimându-și nemulțumirea față de decizia primarului de a programa ședința în această zi.

Subliniez partea negativă a acestei zile. Vreau din nou să accentuez lipsa preocupării pentru valorile românești a acestui primar. Am învățat că nu-i pasă de cetățeni, am învățat că nu-i pasă de sector, acum înțelegem încet, încet că nu-i pasă nici de valorile românești. Și este evident asta.
În orice zi putea să pună această ședință de consiliu, și ieri și mâine, dar a pus-o astăzi ca să ne strice nouă bucuria sărbătoriri de 1 martie alături de cei dragi.
 

Un jurnalist pe nume Ovidiu Vanghele a extras momentul respectiv din înregistrarea live a ședinței și l-a postat pe rețelele de socializare, iar clipul a devenit viral, adunând sute de reacții și comentarii de la oameni. Iată câteva dintre comentariile lăsate de aceștia:

  • „Eu n-am avut liber de 1 martie, dar uite-i pe consilierii locali „liberali” cum nu prea vor să muncească. Cine sărbătorește 1 martie în familie?! Consilierul cu șapca lipită de cap”.
  • „A pus ședința pe 1 martie că să adune ea toate florile😆”.
  • „Păi și corporațiile ne-au chemat la muncă pe 1 Martie. Acum se explică tot, ăștia vor sa ne șteargă bucuria mărțișorului”.

Deși „Mărțișorul” se sărbătorește în toată țara, ziua de 1 martie nu este inclusă în lista legală a sărbătorilor legale pentru care angajații primesc zi liberă. Astfel, nemulțumirea consilierului PNL nu are o bază legală. În acest an, următoarele zile libere oficiale pentru români vor fi cele de sărbătorile pascale. Paștele Ortodox este pe data de 16 aprilie.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...