26.8 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăBucurestiAccident rutier marți seară, în Sectorul 3 din București între o autospecială...

Accident rutier marți seară, în Sectorul 3 din București între o autospecială a Poliției și o mașină

Articole Similare

Marți seara, în Sectorul 3 din București, a avut loc un accident între o autospecială a Poliției și o mașină. Acesta a avut loc după ce șoferul mașinii în cauză a refuzat să oprească la semnalele agenților din cadrul Brigăzii Rutiere și a încercat să fugă de la fața locului, conform informațiilor oficiale transmise de Poliția Rutieră și preluate de antena3.ro.

Potrivit acestor informații, polițiștii efectuau semnal regulamentar de oprire a mașinii, care era condusă de un bărbat de 38 de ani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Sectorul 3 al Capitalei, marți, 7 martie 2023, în jurul orei 19:00.

Polițiștii au pornit în urmărirea șoferului, dar la intersecția Bulevardul Nicolae Grigorescu cu Strada Constantin Brâncuși din Sectorul 3, acesta a oprit brusc fără niciun motiv aparent. Ca urmare, autospeciala Poliției și o altă mașină care circulau în aceeași direcție au fost implicate într-un accident de circulație. În urma impactului, pasagerul din mașina urmărită de polițiști a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar când a ajuns în intersecția bd. Nicolae Grigorescu-str. Constantin Brâncuși a efectuat o oprire neașteptată, fără motiv întemeiat, care a condus la implicarea autospecialei de poliție și a unui alt autovehicul care circula în aceeași direcție într-un accident de circulație, în urma căruia pasagerul din autovehiculul urmărit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conform sursei citate.

Șoferii implicați în accident au fost supuși testelor cu aparatul Alcooltest și aparatul Drugtest, însă rezultatele au fost negative. Autoritățile continuă să efectueze cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs acest accident de circulație în Sectorul 3 al Capitalei.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...