24.6 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăBucurestiPe drumurile din București au început să apară tot mai multe gropi

Pe drumurile din București au început să apară tot mai multe gropi

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

În București, tot mai multe drumuri prezintă gropi, ceea ce poate duce la avarierea mașinilor. Recent, un cetățean a observat o nouă groapă în Sectorul 2.

Conform informațiilor, groapa se află pe strada Ziduri Moși, în zona Obor, între Veranda și intersecția cu Șoseaua Colentina. O poză cu această groapă a fost postată pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2” de către un bucureștean.

„Bună dimineața! Știu că mulți dintre voi veți merge astăzi la cumpărături în zona Obor! Mare atenție la această groapă sesizată de vecinul L.S. Ea se află pe strada Ziduri Moși, între Veranda și intersecția cu șoseaua Colentina!”

La postarea respectivă de pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2”, mai mulți cetățeni ai sectorului au adăugat comentarii, printre care și o femeie care a menționat că groapa este acolo de mai bine de 3 săptămâni și că este dificil de evitat.

“Are mai bine de 3 săptămâni de când este acolo… Nu doar că încurcă mult traficul din zonă, mai ales dacă vi din spatele Kaufland și vrei să intri în strada principală, ca să ocolești trebuie efectiv să te bagi pe linia de tramvai… La cât de adâncă este, dacă se duce careva cu o mașină joasă, sparge cu siguranță pe dedesubt la mașină…. La cât de mult timp are de când e groapa aia și la câte sesizări au fost făcute pentru ea, se doarme mult în post…” -M. D. C.

Potrivit unor bucureșteni care au trecut recent prin acea zonă, groapa a fost în cele din urmă astupată. Aceștia consideră că problema a fost rezolvată datorită sesizării postate recent pe Facebook:

  • Am marcat-o și eu de nenumărate ori pe WAZE, pentru că ceilalți colegi din trafic să o aibă în vedere. Dar dacă nu cumva greșesc, am trecut aseară pe acolo, la ora 21:30, ieșind din Veranda Mall și am vazut că au astupat-o.”- N. T.
  • A fost rezolvată!!!”- N. N.

În Sectorul 1, a fost semnalată o altă problemă legată de gropile din asfalt, unde a apărut un crater suficient de mare încât o mașină mică să intre în el fără probleme. Groapa se află la intersecția străzilor Panciu și Brânarul, iar cetățenii au fost nevoiți să o semnaleze cu lăzi și cutii de carton pentru a fi evitată de șoferi. Deși au trecut aproape două săptămâni de la semnalarea acestei probleme, nu se cunoaște încă dacă a fost remediată.

blank
Sursă foto: Captură-b365.ro

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...