22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăBucurestiUn șofer a parcat camionul pe trotuar din fața unui mall din...

Un șofer a parcat camionul pe trotuar din fața unui mall din Sectorul 2. Primar: „Amenda maximă e prea mică”

Articole Similare

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a postat, joi, 9 martie, pe Facebook, imagini cu un camion parcat în fața unui centru comercial din sector. Unul dintre internauți a transmis că vehiculul era parcat în fața mall-ului de seara trecută. Edilul spune că șoferul a fost amendat de către autorități.

Edilul a postat azi, 9 martie, imagini cu camionul parcat în fața unui centru comercial.

„Crezi că le-ai văzut pe toate când vine vorba de parcat pe trotuar «5 minute, să iau ceva de la mall». Mall cu parcări pentru maşini şi parcări pentru marfă. Şi apoi vezi situaţia din poza asta, şi te întrebi: cât de mare ar trebui să fie amenda pentru o asemenea nesimţire?”, a scris Radu Mihai pe Facebook.

„L-am văzut aseară, dar am presupus că descarcă ceva”, a scris un internaut. „Prima oară? Au mai fost de câteva ori tiruri urcate acolo pe trotuar. Probabil au adus marfă sau ceva”, a mai scris un bărbat.

Conform art. 72 din OUG nr. 195/2022 privind circulația pe drumurile publice, ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate este interzisă. Șoferul riscă o amendă de până la 2.900 de lei și puncte penalizare.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...