24.6 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăConstantaUn tânăr din Constanța a vrut să agreseze un șofer, dar brusc...

Un tânăr din Constanța a vrut să agreseze un șofer, dar brusc din mașina acestuia au coborât mascații, care l-au luat pe sus | VIDEO

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Imaginile surprinse de o cameră de bord pe Bulevardul Tomis din Constanța, marți seara, au devenit virale, după ce dintr-o mașină au coborât mai mulți luptători din Serviciul de Acțiuni Speciale, ca să liniștească un tânăr agresiv, scrie Antena 3.

Pe imagini se vede cum tânărul, care este însoţit de o femeie, traversează prin loc nepermis și mergând foarte încet şi este la un pas de a fi lovit de o maşină care circula cu luminile de avarie pornite. În acel moment, tânărul se întoarce spre șoferul care oprise mașina și îi cere agresiv socoteală pentru că era să-l accidenteze.

Numai că din mașină, un microbuz Mercedes, au coborât mai mulţi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care l-au împins pe șosea.

Tânărul a continuat să facă scandal şi a început să îi ameninţe pe poliţişti.

Vă avertizăm că înregistrarea video conține limbaj licențios:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/aaqEFquHDFY” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...