3.4 C
București
marți, noiembrie 28, 2023
AcasăActualitateOameni prinși în nămeți au stat cu orele-n mașini până la sosirea...

Oameni prinși în nămeți au stat cu orele-n mașini până la sosirea salvatorilor. Cât ar fi rezistat dacă mașinile erau electrice?

Articole Similare

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile, alimentele cu abateri de la norme în 2023

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile sunt produsele...

Australia are prea multe oi, iar fermierii le oferă gratuit

Excesul de carne de oaie din Australia a făcut...

Biden nu participă la COP28 în Dubai

Preşedintele american Joe Biden nu va participa la Conferinţa...

Trei studenţi palestinieni, împuşcaţi în Vermont

Trei studenţi palestinieni au fost împuşcaţi în Burlington, Vermont,...

Nordul țării a fost cuprins de zăpadă, iar zeci de mașini au rămas înzăpezite pe drumurile închise de viscol. Unii dintre șoferi au stat ore-n șir în mașină, automobilul fiind singura salvare.

Un șofer a povestit la Știrile Protv că are „cinci ore” de când „stau și îngheț în frig”. Altul, 11 ore.„Adrian Baltariu a rămas blocat, marți seară, pe un drum județean, iar utilajul trimis să-l scoată dintre troiene s-a înzăpezit și el. Secvențele le-a filmat cu o cameră de bord.Abia la prânz a reușit singur să iasă.

„M-am băgat într-un șanț. Am luat-o pe câmp, efectiv ca în filme. Sunt oameni care încă sunt acolo, în mașini. Nu știu dacă se observă ochii, dar de la ora opt sunt cu mașina pornită, rafale de vânt de 50km/h. E gheața atât pe portieră”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă în locul mașinilor cu benzină sau motorină, sinistrații ar fi fost prinși de viscol cu mașini electrice de care își dorește Comisia Europeană, a căror autonomie este redusă, inclusiv în condiții atmosferice ideale.

Parteneri

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile, alimentele cu abateri de la norme în 2023

Legumele și fructele, suplimentele alimentare și zaharurile sunt produsele...