28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăExterneS-a aflat de ce a murit Rapperul Coolio. Managerul lui a făcut...

S-a aflat de ce a murit Rapperul Coolio. Managerul lui a făcut primele declarații

Articole Similare

Rapperul Coolio, laureat al premiilor Grammy şi devenit celebru pentru melodia „Gangsta’s Paradise”, a murit din cauza unei supradoze de fentanil, a declarat joi managerul său, la şase luni după ce muzicianul de 59 de ani a fost găsit mort în casa unui prieten din Los Angeles.

Pe numele său adevărat Artis Leon Ivey Jr, Coolio era cunoscut mai ales pentru single-ul său din 1995 „Gangsta’s Paradise”, extras de pe albumul cu acelaşi nume. Acest cântec, un hit masiv care a fost prezent pe coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds” (Minţi periculoase) cu Michel Pfeiffer, a câştigat în anul următor un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare rap solo.

Sindromul impostorului o afecțiune psihologică în care o persoană se simte nesigură

Managerul lui Coolio, Jarez Posey, a declarat că familia rapperului a fost informată, joi, de către biroul legistului din Los Angeles County, că artistul a murit din cauza unei supradoze de fentanil, un drog care a devenit un adevărat flagel în Statele Unite şi care face ravagii printre consumatori, fiind deosebit de puternic. De asemenea, rapperul avea în organism şi urme de heroină şi metamfetamină.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...