15.3 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăBucurestiVeste bună pentru bucureșteni! Se vor cumpăra noi bărci și hidrobiciclete pentru...

Veste bună pentru bucureșteni! Se vor cumpăra noi bărci și hidrobiciclete pentru lacurile Herăstrău și Floreasca

Articole Similare

Sezonul estival este aproape, dar totuși pare îndepărtat. Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB) a anunțat că intenționează să achiziționeze bărci și hidrobiciclete noi pentru lacurile Herăstrău și Floreasca.

Vine sezonul cald, iar pentru a veni în întâmpinarea cererii publicului doritor de agrement nautic, Administrația Lacuri Parcuri și Agrement urmează să reînoiască parcul de nave de transport persoane, adecvate condițiilor de navigație specifice Lacurilor Herăstrău și Floreasca, precizează ALPAB într-o postare pe Facebook.

ALPAB a decis să achiziționeze noi bărci și hidrobiciclete pentru lacurile Herăstrău și Floreasca, deoarece cele vechi erau uzate și scoase din uz cu cinci ani în urmă. Se intenționează achiziționarea a 25 de ambarcațiuni de agrement dotate cu pedale și 25 de bărci cu rame, pentru a asigura posibilitatea desfășurării activităților de agrement în condiții bune în sezonul cald. Acestea vor fi puse la dispoziția bucureștenilor pentru a fi folosite pe lacurile administrate de ALPAB.

Achiziția se va realiza pe două loturi, a anunțat Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București.

ALPAB intenționează să achiziționeze 25 de ambarcațiuni de agrement cu pedale pentru primul lot și 25 de bărci cu rame pentru al doilea lot. ALPAB invită toate firmele interesate să participe la procedura de achiziție publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Toate documentele relevante de atribuire sunt disponibile pe SEAP.

Invităm toți operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție publicată pe SEAP unde pot accesa și documentația de atribuire, a concluzionat ALPAB.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...