15.4 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăActualitateCând este bine să mergi în Egipt. Perioada cea mai bună pentru...

Când este bine să mergi în Egipt. Perioada cea mai bună pentru o vacanță reușită

Articole Similare

Când este bine să mergi în Egipt. Perioada cea mai bună pentru o vacanță reușită. Plănuiești o vacanță în Egipt? Ar fi bine să alegi cu grijă perioada pentru a avea o experiență cât mai plăcută.

Vremea poate să fie imprevizibilă în Egipt, astfel că este indicat să știm ce perioadă să alegem. Astfel, prima perioada incepe in luna martie si se intinde pana spre mijlocul lunii mai, in timp ce cea de-a doua perioada incepe in luna septembrie si tine pana spre mijlocul lunii noiembrie.

Când este bine să mergi în Egipt. Perioada cea mai bună pentru o vacanță reușită

Cei interesați de o astel de vacanță în Egipt mai trebuie să știe că în timpul verii, temperaturile sunt insuportabile pentru multi europeni. Acestea trec pragul de 40 sau chiar 45 de grade Celsius. Nici iarna nu este recomandata, temperaturile scazand destul de timp, in special in timpul noptii.

Climatul din Egipt este sub-tropical, ceea ce inseamna ca vorbim in primul si primul rand despre niste veri extrem de calde si de uscate. Iernile sunt in general blande, temperaturile ceva mai racoroase fiind resimtite in special in timpul noptii.

Când este bine să mergi în Egipt. Perioada cea mai bună pentru o vacanță reușită

Totuși, Egiptul poate fi vizitat foarte bine si in timpul iernii, insa acea perioada nu este potrivita celor care vor sa mearga la plaja.

La polul opus, cele mai calde luni din an sunt cele de vara – iunie, iulie si august. Atunci ar fi bine să nu optați pentru o vacanță, în special dacă nu rezistați la temperaturi de peste 40 de grade.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...