19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăActualitateKlaus Iohannis și prima doamnă, la slujba de Înviere de la Biserica...

Klaus Iohannis și prima doamnă, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu VIDEO

Articole Similare

Preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, transmite News.ro. Şeful statului a transmis jurnaliştilor prezenţi la biserică un mesaj către românii care duminică sărbătoresc Paştele catolic.

„Tuturor creştinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc Sărbători fericite, Hristos a înviat, zile frumoase, liniştite, cu familia, cu prietenii, iar creştinilor care mâine au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă şi La mulţi ani”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la intrarea în biserică.

Şi soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a scris un mesaj pe Facebook: ”Lumina Pascală să aline suferinţele, să însenineze sufletele cu linişte şi pace! Cristos a înviat!”, a fost mesajul acesteia.

Preşedintele participă în fiecare an, alături de soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere din Sibiu.

Administraţia Prezidenţială a transmis în cursul dimineţii de sâmbătă mesajul preşedintelui Klaus Iohannis către cei care sărbătoresc duminică Paştele ca Învierea Domnului, urându-le să le aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei. Iohannis a avut un mesaj şi pentru cei care sărbătoresc Floriile.

”Cu prilejul Sfintelor Paşti, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România calde urări de sănătate şi prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei.Totodată, îi salut călduros pe toţi cei care sărbătoresc astăzi Floriile.
Sfintele Paşti ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura şi forţa valorilor creştine, care continuă să ne fie şi astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiaţi în lumina speranţei, a iubirii şi a credinţei!”, a fost mesajul şefului statului.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...