35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăBucurestiCe spune Cristian Tudor Popescu după ce a văzut imaginile cu accidentul...

Ce spune Cristian Tudor Popescu după ce a văzut imaginile cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat luni, 10 aprilie, într-o postare pe Facebook, imaginile cu accidentul mortal care a avut loc duminică, în Capitală, și în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

Reacția acestuia vine după ce imaginile cu accidentul, surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au ajuns în spațiul public. Pe imagini poate fi observat tânărul care se apleacă și ajunge în fața mașinii și se vede cum mașina condusă de Monica Odagiu frânează și virează spre stânga în momentul impactului.

„Am văzut acum filmul accidentului mortal în care este implicată doamna Monica Odagiu. Tânărul care a murit, după părerea mea, s-a dus spre moarte. S-a ridicat brusc de pe scaunul din refugiul stației RATB. Dacă ar fi venit alergând, în poziție verticală, exista posibilitatea să fie săltat pe botul mașinii, să ajungă eventual pe parbriz și, având în vedere viteza nu prea mare a vehiculului, să cadă apoi lateral. Cu o anume probabilitate de a nu fi rănit letal”, a scris Cristian Tudor Popescu (CTP), într-o postare intitulată „Cu capul înainte”.

În schimb, remarcă jurnalistul, tânărul de 35 de ani „s-a aplecat la 90 de grade, ajungând jos, cu capul înainte în fața roților și barei de protecție, unde șansele de supraviețuire sunt minime”.

„Potrivit necropsiei, traumatismul cranio-cerebral l-a ucis. În 40 de ani de șoferie, am văzut și am avut niște evenimente de circulație cu pietoni – am reușit să evit de fiecare dată punerea în pericol a vieții lor. În cazul de pe Știrbei Vodă, nu cred că aș mai fi putut”, conchide CTP.

Potrivit Digi FM, anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu.

Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în zona Bisericii Luterane din București.

Într-o primă reacție după accident, actrița a susținut că tânărul „s-a aruncat în fața mașinii”. „A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a spus Monica Odagiu la locul accidentului, conform Antena 3.

Actrița a fost testată cu aparatul alcooltest și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind zero. Cercetările poliției în acest caz continuă.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...