28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiO nouă zi, o nouă mașină parcată neregulamentar în București

O nouă zi, o nouă mașină parcată neregulamentar în București

Articole Similare

În București, am avut parte de încă o mașină parcată neregulamentar. De această dată, șoferul unui Porsche și-a parcat mașina de lux pe trecerea de pietoni, blocând accesul către o parcare din zonă.

Un trecător a observat mașina parcată neregulamentar și a postat o fotografie a acesteia pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Însoțind imaginea, bărbatul a scris următorul mesaj:

Cum să nu realizezi că blochezi intrarea într-o parcare? Chiar atât de greu este?

Câteva persoane deranjate de modul în care mașina a fost lăsată au lăsat comentarii la postare. Printre acestea se numără: „Dar cu trecerea de pietoni ce a avut?!” și „Chiar crezi că l-a interesat că blochează ceva?”. Au existat și persoane care au sfătuit autorul să sune la Poliția Locală, sfat pe care acesta l-a urmat. Ulterior, în secțiunea de comentarii, autorul a postat o fotografie în care se poate vedea un echipaj de poliție prezent la fața locului. Aceste incidente cu mașini parcate neregulamentar nu sunt rare în București. Tot mai des se întâmplă ca șoferii să își parcheze autoturismele în locuri nepermise, blocând trecerile de pietoni sau circulația din zonă.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...