16.4 C
București
duminică, mai 28, 2023
AcasăBucurestiO serie de puncte termice din Sectorul 3 au fost umplute de...

O serie de puncte termice din Sectorul 3 au fost umplute de culoare și de picturi impresionante

Articole Similare

Odată cu sosirea primăverii în București, Primăria Sectorului 3 a hotărât să îmbunătățească aspectul punctelor termice aflate în aria sa de administrare. Acestea erau construcții gri și plictisitoare, amplasate pe străzi și printre blocurile din sector. Artiștii din cadrul administrației publice au fost însărcinați cu pictarea acestor clădiri și rezultatele finale sunt impresionante. Primăria Sectorului 3 a transmis următorul mesaj:

Noi cei din Sectorul 3 știm să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine.
Așa că pictorii noștri talentați, angajați ai Primăriei Sectorului 3, pentru că nu puteau rămâne mai prejos, au combinat culorile cu imaginația, iar rezultatul rămâne la aprecierea dumneavoastră.

Anul trecut, mai multe centrale termice din Sectorul 2 au fost transformate în opere de artă de către artiști talentați. Între 10 și 16 octombrie 2022 a avut loc cea de-a doua ediție a festivalului de street art Outline. În cadrul acestuia, nouă centrale termice și două gang-uri din Sectorul 2 au fost decorate cu picturi murale unice, realizate de artiști urbani. Un total de 20 de tineri artiști și-au arătat talentul pentru a îmbunătăți aspectul clădirilor gri și pătate, transformându-le în construcții demne de a fi fotografiate.

Fiecare artist a creat lucrări în propriul său stil, pornind de la tema „ARTOGETHER”. Festivalul de street art Outline a fost finanțat de Primăria Sectorului 2 și organizat de Asociația E.D.I.T și Sweet Damage Crew. În cadrul acestui eveniment, în 2022, au fost realizate un total de 15 picturi murale în București.

Parteneri

Engie şi Amazon au deschis cea mai mare fermă agrovoltaică din Italia

Compania franceză Engie şi Amazon au inaugurat vineri cea...