19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăActualitateA început licitația pentru lucrările de confecționare și amplasare a chioșcurilor de...

A început licitația pentru lucrările de confecționare și amplasare a chioșcurilor de flori și ziare din Sectorul 6

Articole Similare

Pe pagina sa de Facebook, primarul Ciprian Ciucu a anunțat că a fost lansată licitația pentru lucrările de confecționare și amplasare a chioșcurilor de flori și ziare în Sectorul 6. Deși proiectul a fost discutat de mai bine de doi ani, abia acum încep licitațiile pentru procedura de achiziție.

Când vrei să faci lucrurile ca la carte, uneori durează mai mult. A trebuit să depășim unele dificultăți de proiectare pentru a avea chioșcuri de ziare și flori și de calitate, dar și la niște costuri acceptabile.
A fost publicată astăzi în SICAP procedura de achiziție pentru un Acord cadru de Execuție lucrări de confecționare și amplasare „CHIOȘCURI DE FLORI ȘI ZIARE.” a transmis primarul Ciprian Ciucu.
 

Potrivit estimărilor, costul unui astfel de chioșc poate ajunge până la 17.000 euro. Totuși, prețul final va fi cunoscut după depunerea ofertelor de către operatorii economici.

Valoarea maximă a acordului pentru un număr de 120 de chioșcuri este de 10.800.000 lei, fără TVA.

Valoarea maximă a acordului pentru un număr de 120 de chioșcuri este de 10.800.000 lei fără TVA, iar valoarea minimă a acordului pentru un număr de 28 de chioșcuri este de 2.520.000 lei fără TVA. Valoarea maximă a unui contract subsecvent pentru un număr de 50 de chioșcuri este de 4.500.000 lei fără TVA, iar valoarea minimă a unui contract subsecvent pentru un număr de 28 de chioșcuri este de 2.520.000 lei fără TVA. Se va semna un contract subsecvent pe an”, a precizat Ciprian Ciucu.

Primăria va recupera integral costul prin închirierea chioșcurilor, pe o perioadă de 5 ani.

La sfârșitul anului 2021, un grup de tineri arhitecți din Cluj a câștigat concursul „Kiosk Design”, organizat de Ordinul Arhitecților din România, Filiala București.

Imaginea elongată, elegantă și zveltă a volumetriei propuse de echipa câștigătoare transformă, în viziunea juriului, acest chioșc dintr-un posibil obstacol fizic și vizual într-un obiect funcțional de design care se poate integra ușor traficului pietonal de pe trotuarele Sectorului 6 și de a da în același timp senzația de fluiditate”, transmitea la sfârșitului anului 2021, OAR, Filiala București.

Printre membrii echipei câștigătoare din Cluj se numără arhitectele Anda Gheorghe, Miruna Moldovan, Georgiana Jiman și scenograful artist Adrian Ganea. Aceștia au participat la concurs în cadrul asocierii de firme între Studio Circular și Biroul de Arhitectură Miruna Moldovan.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...