13.5 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăExterneYouTube lansează noi facilităţi

YouTube lansează noi facilităţi

Articole Similare

Utilizatorii care aleg să plătească pentru abonamentul lunar YouTube Premium, vor avea câteva noi facilităţi suplimentare, inclusiv o calitate video mai bună.

 

YouTube a anunţat o serie de noi beneficii pentru abonaţii Premium, menită să facă mai interesant abonamentul vândut şi să crească numărul abonaţilor.

De departe cea mai interesantă nouă facilitate este o setare de calitate pentru unele dintre clipurile video găzduite de YouTube, numită 1080p Premium.

Spre deosebire de clipurile la rezoluţie FHD obişnuită, 1080p Premium, conform descrierii oficiale, are un bitrate mai mare, care face ca imaginea să fie mai clară, inclusiv în cazul filmărilor care au multă mişcare, precum cele din sport sau gaming.

Noua opţiune marchează prima diferenţă la nivel de calitate video pe care YouTube o face între utilizatorii săi obişnuiţi şi cei care plătesc un abonament lunar.

Preţurile producţiei industriale au crescut în februarie cu peste 21%

Dincolo de aceasta, YouTube suportă, în sfârşit, SharePlay pe iPhone. Această facilitate, care aminteşte de perioada pandemică, permite utilizatorilor aflaţi la distanţă să urmărească o filmare în acelaşi timp.

În fine, tot exclusiv pentru abonaţi, YouTube promite un plus de control pentru lista de clipuri care urmează să fie redate.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...