19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăConstantaLa Constanța, sistemul gratuit de bike-sharing încă nu se funcțional

La Constanța, sistemul gratuit de bike-sharing încă nu se funcțional

Articole Similare

Sistemul gratuit de bike-sharing a fost oprit pe data de 20 noiembrie 2022, însă odată cu venirea primăverii și îmbunătățirea vremii, locuitorii din Constanța își doresc să iasă la plimbare, inclusiv cu bicicleta.

Din păcate, momentan nu se cunoaște cu exactitate când va fi relansat sistemul de bike-sharing. Proiectul “Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanța – Balchik cross border region by bike – BSB” a fost un succes și în 2022, fiind înregistrate peste 50.000 de trasee pe parcursul anului.

Recordul folosirii bicicletelor a fost înregistrat de un constănțean în vârstă de 71 de ani, care a făcut nu mai puțin de 424 de trasee, urmat de un bărbat în vârstă de 46 de ani, cu 404 trasee. Reprezentanții Primăriei Constanța au declarat că momentan nu se cunoaște cu exactitate când vor fi disponibile din nou bicicletele, deoarece procedura de achiziție a acestui serviciu a fost demarată recent, iar contractul anterior, încheiat pentru o perioadă de cinci ani, a expirat.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...