21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEconomicFirmă din Bucureşti care importa şi comercializa substanţe chimice fără a deţine...

Firmă din Bucureşti care importa şi comercializa substanţe chimice fără a deţine autorizaţiile de mediu necesare, amendată / Comisarii Gărzii de Mediu au găsit detergenti de uz casnic şi 750.000 litri de uleiuri şi lubrifianţi de motor

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

”În cadrul unui control tematic, o echipă de comisari din cadrul Comisariatului Municipiului Bucureşti al Gărzii Naţionale de Mediu a efectuat o inspecţie inopinată pe amplasamentul unei societăţi comerciale aflate pe Drumul între Tarlale din sect. 3 al Capitalei, societate care desfăşura activităţi de import/export, comerţ cu ridicata şi depozitare de substanţe chimice (detergenţi, uleiuri şi lubrifianţi de motor pentru diferite tipuri de motoare – pentru maşini, utilaje, agregate industriale, nave) pe o suprafaţă de cca. 3500 mp”, anunţă, luni seară, Garda de Mediu.

Sursa citată a precizat că, în urma controlului, s-a constatat că operatorul respectiv funcţiona fără a deţine (solicita şi obţine) autorizaţie de mediu pentru aceste activităţi.

”La data şi ora controlului, pe amplasament existau cantităţi semnificative de detergenti de uz casnic, precum şi 750.000 litri de uleiuri şi lubrifianţi de motor, pentru diverse tipuri de motoare”, a mai transmis sursa citată.

Firma a fost amendată cu 30.000 lei şi i-au fost impuse măsuri de conformare la legislaţia de mediu în vigoare.

 

Parteneri