20.3 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăPoliticLaura Codruța Kovesi, viitorul președinte al României?! Victor Ponta: Da, o merităm…

Laura Codruța Kovesi, viitorul președinte al României?! Victor Ponta: Da, o merităm…

Articole Similare

Noul Apple CarPlay poate controla mult mai mult decât înainte

Dezvăluit pentru prima dată în 2022, următoarea generație...

Scandal în Italia după o bătaie în Parlament

Presa italiană şi lideri politici denunţă joi încăierări, care...

OpenAI a oferit Apple acces gratuit la ChatGPT

Apple a reuşit să convingă OpenAI să implementeze ChatGPT...

Apple a prezentat iOS 18

iOS, sistemul de operare care stă la baza smartphone-urilor...

Putin şi-a amânat vizita în Turcia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care era aşteptat...

Fostul premier Victor Ponta a vorbit despre o eventuală candidatura lui Laura Codruța Kovesi la alegerile prezidențiale din 2024, după ce aceasta s-a clasat pe primul loc în topul încrederii în personalități politice, într-un sondaj la nivel național.

În urma unui sondaj Cult Research, organizația civică a lui Cătălin Teniță, membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României și fost deputat USR, Laura Codruța Kovesi s-a clasat pe primul loc în ceea ce privește încrederea în personalitățile politice de la noi din țară. Acest lucru a făcut-o, în ochii multora, un posibil candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

Poate Laura Codruța Kovesi să câștige alegerile prezidențiale?

Fostul premier Victor Ponta consideră însă că fosta șefă DNA nu are nicio șansă să ajungă la Cotroceni, decât dacă este susținută de unul dintre cele patru partide mari.

„La cât de sinucigași și tembeli suntem noi, da, o merităm pe doamna Kovesi. După ce că a distrus fiecare politician, care mai avea un pic de coloană vertebrală și creier, după ce că a distrus toate afacerile românești și oameni de afaceri români, după ce că are 1000 de dosare, dintre care 999 sunt cu achitări, cred că, stăpânii ei, că nu e doamna Kovesi, trebuie să își ducă la bun sfârșit planul, să nu mai rămână nimic din România. Nu mă mai miră nimic! După ce ai votat Băsescu și Iohannis, votezi pe Kovesi, înseamnă că îți meriți soarta.

Întrebarea este: susținută de cine? Pentru că niciun candidat din România care nu are susținere dintre cele mari, nu poate să iasă președinte. Dacă o va susține PNL și USR, probabil că are șanse.”, a spus el la România TV.

Ar îmbunătăți Laura Codruța Kovesi situația din România?

Mai mult, Victor Ponta spune că Laura Codruța Kovesi nu ar reuși să îmbunătățească situația din România. Dimpotrivă, ar înrăutăți-o, spune acesta.

„Însă, alta este problema. Situația economică e mai rea ca niciodată, e mai rea ca atunci când a tăiat Băsescu pensiile și salariile. Acum sincer, crede cineva că doamna Kovesi știe să rezolve problemele economice ale României? Domnul Iohannis s-a implicat într-un mod în care se va implica și doamna Kovesi și anume, a protejat multinaționalele și firmele străine împotriva firmelor românești. Pe Kovesi o trimit șefii ei, să termine cu tot România, pentru că noi mai mișcăm un pic pe aici, nu știu cum.

Problema României, așa cum o văd eu acum, mult mai detașat și inteligent, nefiind în bătălia de zi cu zi. Bine, puneți-o, voi, ăștia de afară, pe Kovesi, cum l-ați pus și pe Iohannis. Oricum nu mișcăm, nu vă faceți griji. Dar, totuși, viața noastră de zi cu zi, mai avem voie să mai trăim și noi sau trebuie să murim toți?”, a afirmat fostul premier.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...